Grotten van Han

Grotten van Han + Wildpark (-34%)

Ticket is inclusief toegang tot het Wildpark, de Grotten van Han én het museum PrehistoHan

Ontdek de geologische wonderen van de Grotten van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Tijdens het bezoek ontdek je de mooiste zalen van de Grot, word je betoverd door de sprookjesachtige verlichtingen en bewonder je de kracht van de ondergrondse Lesse-rivier.

Het Wildpark is een beschermd natuurgebied van zo’n 250 hectare. Via een prachtig wandelpad van 3 of 6 km of met een Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5; de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat. Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s. En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2 hectare groot gewijd aan de bruine beer.

Reserveer nu tickets met 34% KORTING voor €27,50!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 11 november 2024.

De deal

 • Combiticket Grotten van Han en Wildpark (t.w.v. €41,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Inclusief entree tot het museum PrehistoHan
 • Een magische ondergrondse wereld met druipsteenformaties, een onderaardse rivier en een licht- en geluidsshow in de Grotten van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!
 • Te voet of met de Safari-car door het Wildpark waar vele diersoorten leven zoals Europese bizons, bruine beren, wolven, lynxen, en de bijzondere veelvraat uit Scandinavië. Het park werd uitgeroepen tot “het Beste Wildlife Dierenpark in België”

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 11 november 2024
 • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van de Grotten van Han. Meer informatie vind je op de voucher.
 • Je ontvangt na de reservering je officiële tickets. Toon deze vanaf je smartphone 
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Over de Grotten van Han

Het Wildpark, het grootste dierenpark van België in een groene oase 

250ha beschermde natuur, dat is het Wildpark. Via een prachtig wandelpad van 3 of 6 km of aan boord van de Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5 (de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat). Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s. En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2ha groot gewijd aan de bruine beer.

 • Bezoek Wildpark met de Safari-car: 1:30 uur 
 • Bezoek Wildpark te voet: 3 tot 4 uur

De betoverende Grot van Han en haar indrukwekkende spektakel “Origin”

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Tijdens het bezoek ontdek je de mooiste zalen van de Grot, word je betoverd door de sprookjesachtige nieuwe verlichting en beleef je een magisch moment tijdens het 360° spektakel “Origin”.

Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

 • Bezoek Grot Ontdekking – 1:15 uur
 • Bezoek Grot Doortocht – 1:45 uur

Het PassHan ticket geeft je toegang tot het Wildpark (te voet of met de Safari-car), de Grot Ontdekking of Doortocht en het museum PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling.

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het eerste Geopark van België: het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne.

Bereikbaarheid

De Grotten van Han ligt in België en is het beste te bereiken met de auto. Navigeer hiervoor naar ‘Rue Joseph Lamotte 2 in Han-sur-Lesse, België. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan op treinstation Brussel-Zuid over op de trein naar Rochefort-Jemelle en pak daar bus 29 richting Grupont tot aan de halte Han-sur-Lesse Eglise. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Grotten van Han. 

Locatie

Domein van de Grotten van Han
Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse
België
Klik hier voor een routebeschrijving Domein van de Grotten van Han

Deel deze tip: