Tina Festival 2024

GRATIS naar het Tina Festival in Duinrell

Bezoek op 14 & 15 september 2024 het Tina Festival in Duinrell

Het Tina Festival is het allerleukste feestje voor tieners! Dit jaar wordt alweer de 30e editie gevierd. Een dag vol entertainment, activiteiten en optredens van bekende artiesten en influencers. Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend! Boek nu jouw duingalow, glamping of camping en krijg het hele weekend GRATIS toegang tot het Tina Festival. Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Boek nu jouw verblijf en bezoek GRATIS het Tina Festival + elke dag 2 uur Tikibad!

Bekijk deze deal

De deal

  • Gratis tickets voor Tina Festival t.w.v. €37,95 per persoon
  • Toegang tot alle attracties van Duinrell en 2 uur zwemmen in subtropisch zwemparadijs Tikibad
  • Keuze uit zaterdag 14 of zondag 15 september 2024

Duinrell Tickets met korting

Wil jij zo voordelig mogelijk een dagje naar Duinrell? Bestel je tickets dan via deze deal met €5 korting!

Artiesten en influencers op het Tina Festival 2024

Op beide dagen zullen er meer dan 60 YouTubers en TikTokkers aanwezig zijn op het attractiepark; Famke Hanna, Vijftal, Wesley & Lynn, Unity, Flare, Jade Speelman, Berend Jan Koole, Levin, Joyliana, Zafanya, Quinn & Aaron, Teacher Squad, Mixed Up, Jayden Lans, Luna, Nadeche & Mo, Jasmijn, Sep, Stefania, Fenna Ramos, Niels Schlimback, Mylène & Rosanne.

Winactie

Koop je voor 30 juni een ticket, dan maak je ook nog eens kans op een exclusieve Meet & Greet met één van bovenstaande artiesten! Losse tickets voor het Tina Festival zijn hier te koop.

Tina Festival Bucket Hat

Dit jaar is de nieuwe kleur van de Tina Bucket paars, online verkrijgbaar voor €9,99! Wil jij deze merchandise hebben voor dit jaar? Bestel dit leuke hoedje dan als extra item bij de bestelling van jouw ticket op tinafestival.nl.

Tina Festival Liedje

Kom alvast in de sfeer en zing en dans mee op het liedje van het Tina Festival!!

Openingstijden

H‍et Tina Festival is geopend vanaf 9:00 – 19:00 uur. De restaurants van Duinrell blijven tot 21:00 uur open, je kunt dus gerust nog een hapje eten na het festival. Het Tikibad is op zaterdag open tot 22:00 uur en op zondag tot 21:00 uur.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Met de auto

Wil je met de auto naar het Tinafestival? Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,- tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Als de kaartverkoop start, kan je ook je parkeerticket daarbij bestellen. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop.

Met de fiets

Kom je ook op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Hiervoor moet je voorafgaand een fiets parkeerkaartje reserveren in de shop!

Kijk voor meer informatie op tinafestival.nl.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: