Tina Festival

Tina Festival in Duinrell (-28%)

Bezoek zaterdag 16 & zondag 17 september het Tina Festival in Duinrell

Het Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Kom op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 naar attractiepark Duinrell in Wassenaar. Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend! Boek nu jouw duingalow, glamping of camping en krijg het het hele weekend GRATIS toegang tot het Tina Festival.

Boek nu jouw verblijf en bezoek GRATIS het Tina Festival + elke dag 2 uur Tikibad!

Bekijk deze deal

De deal

  • Gratis tickets voor Tina Festival t.w.v. €37,95 per persoon
  • Toegang tot alle attracties van Duinrell en 2 uur zwemmen in subtropisch zwemparadijs Tikibad
  • Keuze uit zaterdag 16 of zondag 17 september 2023

Over Tina Festival 2023

Ben je klaar voor het leukste feestje van het jaar? Maak je agenda vrij, want op zaterdag 16 en zondag 17 september is het eindelijk zover. Neem je vrienden, familie, moeder, zusje en je beste vriendin mee naar Tina Festival in Attractiepark Duinrell. Spot je favoriete TikTokker en YouTuber, DIY bij de leukste workshops, zing mee tijdens optredens en shop bij de tofste merken. Wist je al dat je tijdens TINA festival in alle attracties van Duinrell mag en kunt zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Tikibad? Maak daarom een ritje in de Rodelbaan, Kikkerachtbaan én geniet van meer dan 20 glijbanen. Je hoeft dit jaar geen aparte tickets te kopen voor een Meet & Greet. Dit jaar komen de sterren heel dichtbij….voor iedereen!

Wat kun je verwachten op het Tina Festival? 

  • Spot artiesten, TikTokkers en YouTubers op de verschillende podia.
  • Toegang tot alle attracties van Duinrell
  • 2 uur zwemmen in het Tikibad
  • … En nog veel meer!

Tickets Tina Festival

Losse tickets voor het Tina Festival zijn hier te koop.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Met de auto

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,- tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Als de kaartverkoop start, kan je ook je parkeerticket daarbij bestellen. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop.

Met de fiets

Kom je ook op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Hiervoor moet je voorafgaand een fiets parkeerkaartje reserveren in de shop!

Kijk voor meer informatie op tinafestival.nl

Deel deze tip: