Burgers Zoo Animal

Burgers’ Zoo in Arnhem (-€1,50)

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo in Arnhem en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!

Bestel nu jouw tickets via deze deal en ontvang €1,50 korting per persoon!

Bekijk deze deal

Over Burgers’ Zoo

Bij Burgers’ Zoo beleef je ongetwijfeld een geslaagd dagje weg! Ontdek de mooiste dieren in de gigantische onderwaterwereld, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn. Het dierenpark heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Bewonder o.a. breedlipneushoorns in Burgers’ Safari, diamantslangen in Burgers’ Desert, zeekoeien in Burgers’ Mangrove, tijgers in Burgers’ Rimba, kaaimannen in Burgers’ Bush en haaien in Burgers’ Ocean.

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waargrootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar je als bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. 

Speeltuin

Voor de kinderen is er een grote moderne speeltuin omringt door een groot terras. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Er is ook nog een binnenspeeltuin.

Parkeren

Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang. Bij de kassa kun je een parkeermunt voor € 7,50 kopen.

Openbaar vervoer

Reizen van en naar Burgers’ Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers’ Zoo. Bovendien stap je met deze bus recht voor de deur van het park uit. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

Kijk voor meer informatie op de website van Burgers’ Zoo.