Dierentuin Blijdorp

Blijdorp (-€4)

Blijdorp is dé dierentuin van Rotterdam en omstreken! In Diergaarde Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen. Loop over de oceaanbodem in het Oceanium waar haaien en schildpadden boven je hoofd zwemmen. Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica, het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa! Of loop over de Afrikaanse savanne, waar je oog in oog komt te staan met giraffen en zebra’s én vergeet niet om nog een kijkje te nemen bij Bokito.

Kinderen kunnen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter hier 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. Of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleef je de spannendste avonturen en kom je alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Reserveer nu tickets met €4 KORTING!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 8 januari 2025

De deal

  • Profiteer van €4 korting per persoon
  • De actie is geldig voor zowel kinderen als volwassenen
  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Tickets zijn te verzilveren t/m 8 januari 2025

Wat je moet weten

  • Gratis entree voor kinderen t/m 2 jaar
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Beklim de enorme speeltoren van de Oewanja Kinderjungle

Openingstijden

Dierentuin Blijdorp is het gehele jaar door dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur, bekijk hier afwijkende openingstijden.

Locatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam

Bereikbaarheid & parkeren

Diergaarde Blijdorp is goed te bereiken. Op welke manier je ook naar deze Rotterdamse dierentuin wil komen: alles is mogelijk!

Met de auto

Toets het in je navigatiesysteem het adres van Blijdorp in en het apparaat zal je weg wijzen. Blijdorp heeft voor de deur een eigen parkeerterrein (P1). Om daar te komen, neem je afslag 13 ‘Blijdorp’ op de ring Rotterdam (noord). Parkeerterrein P1 beschikt over een paar oplaadpunten voor elektrische auto’s (let op: hybride auto’s tellen hier niet). Voor een parkeerkaart ga je naar een automaat of de kassa. Een dag parkeren kost € 9,50 en is alleen per pin te betalen.

Openbaar vervoer ⁠

Ga met de trein, metro of tram naar Rotterdam Centraal. Vanaf de achterzijde is het 10 minuten lopen naar Diergaarde Blijdorp. Kijk op 9292.nl voor reisinformatie.

Meer dierentuinen met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: