Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans (25%)

Bezoek Deltapark Neeltje Jans, hét Themapark in Zeeland! Het park is zowel een attractiepark als een educatief centrum en een dierentuin. Leer alles over de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen water, ontmoet zeeleeuwen en zeehonden en zoek het avontuur op in het waterpark met Aquasplash. Inclusief een rondvaart én gratis parkeren!

Reserveer nu Neeltje Jans tickets met korting!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 3 november 2024.

De deal

  • Ticket voor Deltapark Neeltje Jans met 25% korting
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Hoe werkt het?

Na betaling kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Houd er rekening mee dat je het e-ticket niet per e-mail of post ontvangt.

Het is niet nodig om te reserveren voor je bezoek. Hoewel de website van Neeltje Jans aangeeft dat reserveren verplicht is, geldt dit niet voor bezoekers met een ticket van ActievandeDag. Zorg ervoor dat je je e-ticket digitaal of geprint meeneemt op de dag van je bezoek.

Het park is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan in het park. Voor rolstoelgebruikers is het park, met uitzondering van de Walvis Expo, volledig toegankelijk. Parkeren is gratis.

Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilvering van het ticket is annuleren niet meer mogelijk.

Highlights

  • Leer alles over de Deltawerken
  • De watersnoodramp van 1953
  • Expositie Nationaal Park Oosterschelde
  • BlueReef Aquarium
  • Zeehonden en zeeleeuwen 
  • Delta Experience

Locatie

Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Zeeland
Routebeschrijving

Over Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is gevestigd op het voormalige werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde in Zeeland. Ontdek in dit themapark alles over de Deltawerken en de ramp van ’53. Beleef de geschiedenis opnieuw aan de hand van de 4D beleving ‘Delta Experience’. Bewonder daarnaast de spetterende zeeleeuwenvoorstelling en zeehondenprestatie, geniet van verschillende Water & Fun attracties, duik in de onderwaterwereld in het Bluereef Aquarium of ga zwemmen met haaien! Speel en koel af in het waterpark met Aquasplash. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Rondvaart 

Beleef een indrukwekkend rondvaart over de Oosterschelde. Tijdens de boottocht kan je vogels en zelfs zeehonden en bruinvissen spotten.

Toegankelijkheid

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met de rolstoel. De waterglijbaan, waterspeelplaats en de expo ‘Walviswereld’ zijn niet rolstoeltoegankelijk. 

Bereikbaarheid

Deltapark Neeltje Jans is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan bij het park, dat is met de voucher gratis!

Kijk voor meer informatie op de website van Deltapark Neeltje Jans.

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: