Dinner Train

Uniek dineren in de trein

Geniet van een unieke dinerervaring in een als restaurant ingerichte trein! Dinner Train vertrekt vanuit 20 verschillende steden in Nederland. Bekijk gemakkelijk in de agenda waar en wanneer de Dinner Train bij u in de buurt is en reserveer uw tickets vandaag nog!

Bekijk deze deal

Hoe lang duurt dineren in een Dinner Train?

De Dinner Train rit duurt ongeveer 2 uur.

Dinner Train Cadeaukaart

Dineren in een rijdende trein is een bijzondere beleving die niet snel vergeten gaat worden! Bestel hier een Dinner Train cadeaukaart!

Dinner Train Groepsuitjes

Dineren vanaf 35 tot 130 gasten

Ga in een unieke setting dineren. Geniet 2 uur lang van de wisselende uitzichten vanuit ons rijdend treinrestaurant.

Unieke Pop-Up beleving in een rijdend treinrestaurant

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Alle groepen zijn welkom! Uw vrienden of familie eens op een unieke manier verrassen met een leuke avond? Uw collega’s verrassen met een uniek personeelsuitje? Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

Kies uit meerdere steden in Nederland

Beleeft u graag een uitje met collega’s in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. 

Groepen kleiner dan 34 gasten

De trein rijdt in meerdere steden en is één weekend aan het perron in iedere stad te vinden. Is uw groep kleiner dan 34 personen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk reserveren via de reguliere reserveringsmodule of neem een kijkje op deze pagina voor kleine groepen van 4 tot 34 personen. Wij zullen ervoor zorgen dat u als groep bij elkaar zit. 

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip