De Boordradio

LIVE Formule 1 Podcast: De Boordradio (-23%)

Zaterdag 17 augustus om 20.30 uur – Dé live Formule 1-podcast in DeLaMar Theater in Amsterdam

Geniet jij ook zo van De Boordradio, dé Formule 1-podcast van NU.nl? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort staan de heren weer in het theater met hun nieuwe show Dutch Grand Prix. Tijdens dit speciale event wordt er een live podcast opgenomen en kun je genieten van nog veel meer leuks. 

Op het event kun je verwachten wat je van De Boordradio gewend bent: de laatste ontwikkelingen binnen de koningsklasse van de autosport komen aan bod. Ook wordt het seizoen van Max Verstappen gedetailleerd doorgenomen. Dat doen ze met Joost, Patrick, Bas en Ho-Pin in een setting waar ruimte is voor goede discussies, de nodige humor en interactie met het publiek. De Special F1 Guest wordt later bekendgemaakt.

Bestel nu tickets voor De Boordradio met korting!

Bekijk deze deal

Wanneer is De Boordradio in het theater?

Op zaterdag 17 augustus 2024 om 20:30 uur is de voorstelling Dutch Grand Prix te zien.

Locatie

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Over Podcast De Boordradio – LIVE in het theater

Podcast De Boordradio is een Formule 1-podcast van NU.nl die zich onderscheidt met analyses, ervaringen vanaf het circuit en een goede dosis humor. Met de technische analyses van onder andere coureur Ho-Pin Tung word je in de podcast helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de sport. We praten niet alleen over wie er kan winnen, maar vooral over waarom iemand kan winnen. Waarom zijn de veranderingen aan de sidepods belangrijk, waarom is de topsnelheid van een auto goed of slecht en welk team ontwikkelt zich het best? De Boordradio is dé podcast waar je moet zijn om de sport als beginner of als ervaren volger beter te snappen.

Meer theatervoorstellingen met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: