Rapunzel Musical

Rapunzel De Musical (-20%)

Rapunzel is dé sprookjesmusical van het jaar!

Betoverende liedjes en prachtige kostuums. Rapunzel De Musical vertelt het wereldberoemde verhaal van de prinses met de magische lange haren. Daarnaast is er voor iedereen na afloop een Meet & Greet met de acteurs. En geloof ons: dit wil je niet missen. Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur en maak kans op een magisch sprookjespakket.

Reserveer nu tickets met 20% KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Ticket voor Rapunzel de Musical

Goed om te weten

  • De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten en heeft geen pauze.
  • Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar. 
  • Parkeren: betaald. 
  • Huisdieren: niet toegestaan.

Vanaf welke leeftijd?

Rapunzel de Musical is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het verhaal 

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Over Rapunzel De Musical

Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en met een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Platina Ticket Award 

Het grote succes van Rapunzel De Musical werd in januari 2024 bekroond met een fantastische prijs; de Platina Ticket Award. Inmiddels zijn er al meer dan 50.000 tickets verkocht en is de musical te zien in 88 theaters in Nederland.

Adres

Churchillplein 10
Den Haag, NL

Deel deze tip: