De Boordradio

LIVE Formule 1 Podcast: De Boordradio (-23%)

Maandag 27 november 2023 om 20.00 uur – Dé live Formule 1-podcast in het theater

Geniet jij ook zo van De Boordradio, dé Formule 1-podcast van NU.nl? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort staan de heren in het theater. Tijdens dit speciale event wordt er een live podcast opgenomen en kun je genieten van nog veel meer leuks. 

Op het event kun je verwachten wat je van De Boordradio gewend bent: de laatste ontwikkelingen binnen de koningsklasse van de autosport komen aan bod. Ook wordt het seizoen van Max Verstappen gedetailleerd doorgenomen. Dat doen we met Joost, Patrick, Bas en Ho-Pin in een setting waar ruimte is voor goede discussies, de nodige humor en interactie met het publiek.

Kortom, maak je klaar voor een avond vol giga-chaos en plezier bij de liveshow van de Boordradio.

Bestel nu tickets met 23% KORTING voor €24,95!

Bekijk deze deal

De deal

  • maandag 27 november om 20:00 uur
  • Gratis parkeren onder het AFAS Theater Leusden
  • Gratis drankjes
  • Excl. servicekosten van €3

Locatie

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Over Podcast De Boordradio – LIVE in het theater

Podcast De Boordradio is een Formule 1-podcast van NU.nl die zich onderscheidt met analyses, ervaringen vanaf het circuit en een goede dosis humor. Met de technische analyses van onder andere coureur Ho-Pin Tung word je in de podcast helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de sport. We praten niet alleen over wie er kan winnen, maar vooral over waarom iemand kan winnen. Waarom zijn de veranderingen aan de sidepods belangrijk, waarom is de topsnelheid van een auto goed of slecht en welk team ontwikkelt zich het best? De Boordradio is dé podcast waar je moet zijn om de sport als beginner of als ervaren volger beter te snappen.

Deel deze tip: