Sneeuwwitje Musical

Musical Sneeuwwitje inclusief toegang Plopsaland de Panne (-20%)

Vanaf 2 juli 2024 te zien in het Plopsa Theater de Panne

Iedereen kent het sprookje Sneeuwwitje; een verhaal over de avonturen van een mooie jonge prinses en de uitdagingen die ze tegenkomt door de jaloezie van haar stiefmoeder (de Boze Koningin). Uiteindelijk neemt ze een hap van een vergiftigde appel, maar ontwaakt ze toch nog door de kus van de prins. Studio 100 brengt Sneeuwwitje de Musical nu terug in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meeslepen door het betoverende verhaal, de bekende muziek en de indrukwekkende decors.

Maak van jouw musicalbezoek dé daguitstap van de zomer en bezoek ook alle attracties in Plopsaland De Panne. Dankzij de voordelige combi-tickets kan je voor de musical genieten van meer dan 50 attracties voor de hele familie.

Reserveer nu combi-tickets met 20% KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • entreeticket Musical Sneeuwwitje
  • inclusief toegang Plopsaland de Panne

Sneeuwwitje inclusief Plopsa Hotel (-55%)

Maak jouw musicalbezoek helemaal compleet met een verblijf in het magische 4-sterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne. Deze deal is inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland én Plopsaqua De Panne.


Boek nu jouw overnachting in het Plopsa Hotel en ontvang GRATIS tickets voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje!

Bekijk deze deal

Het Plopsa Hotel bevindt zich vlak naast het Plopsa Theater, Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne voor een onvergetelijk arrangement met het hele gezin.

De deal

  • entreeticket Musical Sneeuwwitje
  • 2 dagen Plopsaland De Panne en Plopsaqua inbegrepen
  • Verblijf in het Plopsa Hotel
  • Ontbijt- & avondbuffet
  • Inclusief parkeren

Sneeuwwitje Musical Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte geschenk dat een betoverende glimlach op ieders gezicht tovert? Met de Sneeuwwitje Musical Cadeaubon geef je een magische ervaring vol plezier, emotie en betovering! De digitale giftvoucher heeft een waarde van €34 en kan t/m 1 september 2024 ingewisseld worden voor een ticket in categorie 2 voor een voorstelling op een datum naar keuze. Mits opleg kan de giftvoucher ook ingewisseld worden voor een ticket in categorie 1, een Droomstoel of een ticket inclusief toegang tot Plopsaland De Panne. De datum kan later zelf gekozen worden door de persoon die de giftvoucher ontvangt. Je ontvangt de giftvoucher meteen digitaal in jouw mailbox.

Geef iemand een onvergetelijk cadeau Musical Sneeuwwitje cadeaubon!

Bekijk deze deal

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: