Andre Kuipers Beyond

André Kuipers Filmpremière BEYOND (-17%)

Live spacetalk met 100 astronauten én filmpremière van André Kuipers in Ziggo Dome Amsterdam

Beleef de ruimte als nooit tevoren tijdens de grootste filmpremière ooit! Op 4 oktober 2024 gaat de film ‘Beyond’, waarmee André Kuipers zijn regiedebuut maakt, feestelijk in première in Ziggo Dome Amsterdam. Hij presenteert zijn unieke muzikale filmervaring op een 22 meter breed filmdoek in Ziggo Dome. In Beyond toont André de oneindige schoonheid van onze aarde, gezien vanuit de ruimte door de ogen van een astronaut. Daarnaast trakteert hij het publiek op een interactieve spacetalk waar André en ruim 100 collega-astronauten brandende vragen over ruimte en het heelal zullen beantwoorden. Mis deze unieke ervaring niet!

Reserveer nu tickets met korting!

Bekijk deze deal

De deal

  • Exclusieve filmpremière en spacetalk in Ziggo Dome
  • De kans om jouw vragen in te sturen, wie weet worden deze besproken door André Kuipers en collega’s. Let op, de spacetalk is in het Engels
  • Slechts een beperkt aantal kaarten met korting beschikbaar

Over André Kuipers

Het ruimtevaartavontuur van André Kuipers begint als hij twaalf is en science-fictionboekjes krijgt van zijn oma. Hij weet het zeker: ooit zal ik zelf de aarde vanuit de ruimte bekijken. Na jaren van training vliegt de arts in 2004 zijn eerste missie naar het internationale ruimtestation ISS. Missie DELTA duurt elf dagen. Veel te kort, vindt André. Hij wil niets liever dan terug naar de ruimte om daar voor langere tijd te wonen en te werken. En die tweede missie komt er. Op 21 december 2011 verlaat André de aarde opnieuw voor een verblijf van 193 dagen in de ruimte; de langste Europese ruimtevlucht tot dan toe. Hij duikt regelmatig zwevend op in de media om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van zijn belevenissen daarboven.

Het is tijdens zijn tweede ruimtemissie dat André voor het eerst Vangelis ontmoet, via een tweezijdig videogesprek. Vangelis speelt live piano voor André en André laat Vangelis genieten van zijn ongelooflijke uitzicht op de aarde. Uit deze kennismaking ontstaat een warme vriendschap. Het sporten in gewichtloosheid doet André op de energieke muziek van Armin, die een van zijn tracks opdraagt aan André. Voor Armin, als kind al geïnspireerd door Vangelis’ muziek, is de ontmoeting met de ‘Godfather van de elektronische muziek’ een bijzonder moment bij de totstandkoming van Beyond. Naast een lofzang op onze planeet is Beyond óók een postuum eerbetoon aan de wereldberoemde componist Vangelis.

Muziek van Vangelis en Armin van Buuren

Beyond is een meeslepende sound & vision experience waarin beeld en muziek naadloos op elkaar aansluiten en zorgen voor een betoverende bioscoopervaring voor jong en oud. De wereldberoemde Griekse muzikant, componist, songwriter en producer Vangelis (bekend van onder meer befaamde filmmuziek voor Chariots of Fire, Blade Runner, 1492: Conquest of Paradise en Alexander) en goede vriend van André, werkte tot zijn overlijden met veel enthousiasme samen met Kuipers aan de film. Beyond bevat maar liefst 40 songs uit het rijke oeuvre van Vangelis dat zes decennia omspant. Daarnaast produceerde Armin van Buuren speciaal voor Beyond een cover van Vangelis’ track Pulstar, die op 27 september als single zal worden uitgebracht.

Over distributeur M&N Media Group

Sinds 2020 zijn Jeffrey de Graaff en Ignas van Schaick de M&N Media Group gestart. Eerdere successen zijn de documentaires Wolf, Onder het Maaiveld, De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad. De filmdistributeur legt zich vooral toe op het uitbrengen van filmische documentaires met impact. Beyond zal vanaf 10 oktober draaien in Nederlandse bioscopen.

Praktische informatie

Aanvangstijd
De filmpremière start om 20.00 uur. 

Adres
De Passage 100
1101 AX Amsterdam 

Bereikbaarheid
Bekijk hier hoe je het beste naar Ziggo Dome kunt reizen

Meer concerten & shows met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: