Beekse Bergen Resort korting

Vroegboekkorting bij Beekse Bergen (-25%)

Overnacht nu in Beekse Bergen met korting en beleef safari als nooit tevoren

Overnachten bij Beekse Bergen betekent een verblijf vol avontuur! Ontdek de weidse natuur, beleef uren waterpret bij het Victoriameer, val in slaap tussen de wilde dieren en zie de zon opkomen vanaf de savanne. De luxe, gethematiseerde vakantiehuisjes en comfortabele lodge’s liggen in een prachtige, bosrijke omgeving.

Ontvang nu tot wel 25% vroegboekkorting op jouw verblijf!

Bekijk deze deal

Overnachten bij Beekse Bergen

Het hoeft niet bij één dag safari te blijven! Val na een dag vol avontuur heerlijk in slaap in één van de vele verblijfsaccommodaties. Overnacht met uitzicht op wilde dieren vanuit je luxe hotelkamer in het Safari Hotel. Hier is aan alles is gedacht en geniet je in luxe. Of word wakker van leeuwengebrul op het Safari Resort. Vanuit jouw accommodatie heb je prachtig zicht over de uitgestrekte savannes vol wilde dieren. Het ultieme outdoor gevoel ervaren? Overnacht dan op het Lake Resort en zie de zon ondergaan in het Victoriameer.

Na een heerlijke nachtrust en een stevig ontbijt ben je klaar om op avontuur te gaan met de rangers. Bewonder de uitgestrekte savannes en sta oog in oog met de ‘Big Five’. Wil je liever even tot rust komen? Bestel dan een tropische cocktail op het strand of beleef uren waterpret in het binnenzwembad. Schuif ’s avonds gezellig aan in een van de vele restaurants en laat je meevoeren door ongekende smaken.

Meer last minute aanbiedingen?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: