Slagharen Wigwam Deluxe

Attractiepark Slagharen overnachten in een Wigwam

Toe aan avontuur en gezelligheid? Verblijf dan in een Wigwam Deluxe in Attractiepark Slagharen. De moderne tent heeft ruimte voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Extra leuk: ‘s ochtends rol je zo vanuit je bed in 1 van de 30 attracties!

Boek nu een verblijf in een Wigwam Deluxe met korting!

Bekijk deze deal

De deal

  • 3, 4, 5 of 8-daags arrangement
  • Incl. dagelijks entree attractiepark*
  • Incl. toegang tot subtropisch waterpark Aqua Mexicana* 
  • Incl. bedlinnen
  • Incl. eindschoonmaak
  • Lazy sunday tot 18.00 uur (enkel bij vertrek op zondag)
  • ​gratis parkeren

Het attractiepark en Aqua Mexicana zijn seizoensafhankelijk geopend. Check hier de actuele openingstijden.

Attractiepark Slagharen 

Samen met familie of vrienden een paar fantastische dagen beleven? Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het andere. Zo suis je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je trek gekregen van al die avonturen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. 

Faciliteiten in de Wigwam Deluxe

In deze luxe en vrijstaande tent kun jij als een echte indiaan ervaren hoe het is om op de prairie te slapen. De moderne wigwam heeft een eigen keuken met kookplaat en koelkast, meubilair en een badkamer en toilet naast de tent. De 3 slaapcabines bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.. Bovendien kun je gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. En het leuke is: na een paar minuutjes lopen zit jij al in een achtbaan. 

Deel deze tip: