Cowboy Cottage Slagharen

Attractiepark Slagharen – Overnachten in een Cowboy Cottage

Kom naar Attractiepark Slagharen en verblijf in een stoere Cowboy Cottage. Je hebt alle dagen toegang tot de attracties én het waterpark. En het leuke is, vanuit je bed sta je binnen een paar minuten tussen de achtbanen.

Boek nu een verblijf in een Cowboy Cottage met korting!

Bekijk deze deal

Attractiepark Slagharen 

Samen met familie of vrienden een paar fantastische dagen beleven? Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het andere. Zo suis je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je trek gekregen van al die avonturen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. 

Faciliteiten Cowboy Cottage

Deze stoere hut is helemaal gethematiseerd in Wild West-sferen. De Cowboy Cottage’s zijn vrijstaand, rookvrij en geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. In 1 slaapkamer staan 2 stapelbedden en in de woonkamer staat een slaapbank. In de keuken vind je onder andere een gasfornuis, koffiezetapparaat en waterkoker. Bovendien geniet je na een dag gillen in attracties van gratis wifi in je accommodatie. 

Deel deze tip: