Walibi Belgium

Walibi Belgium 1+1 GRATIS ticket (-47%)

 1,663 aantal keer bekeken

Bestel nu 1 Ticket voor Volwassenen en ontvang 1 GRATIS ticket < 1.40m.

In Walibi Belgium in Waver (dichtbij Brussel) staan 43 attracties klaar om het hele gezin een sensationeel dagje uit te bezorgen.

Reserveer nu tickets met 47% korting en ontvang 1 GRATIS ticket < 1.40m!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 30 april 2023. Ga je met kinderen > 1.40m? Maak dan gebruik van deze deal!

De deal

  • Combinatie Volwassenen ticket + GRATIS ticket kind tot 1.40m

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

Bereikbaarheid 

Walibi Belgium is gevestigd in het Belgische Waver, een half uurtje rijden vanaf Brussel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt parkeren bij het park voor €10 per auto. 

Locatie

Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre
Routebeschrijving

Deel deze tip: