Duinrell korting

Duinrell (-€5)

Hét perfecte uitje in de kerstvakantie! Bezoek Duinrell in Wassenaar (vlakbij Den Haag). Duinrell staat bekend om zijn combinatie van attracties én een waterpark (Tikibad), waardoor het een leuke bestemming is voor gezinnen en bezoekers van alle leeftijden. Het attractiepark is gelegen in een bosrijke omgeving en biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur en mooie wandelingen in de omliggende duinen.

Reserveer nu tickets met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Ticket Duinrell (t.w.v. €25)
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
  • Ontdek meer dan 40 attracties
  • Waag je aan de spectaculaire achtbaan Falcon. Hierin ga je loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden gevolgd door een looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten
  • Ontdek de gethematiseerde arcade gamehal en de vernieuwde trampolines
  • Ontmoet Rick de Kikker en ga met hem op de foto
  • Verschillende gelegenheden voor een hapje en drankje

Duinrell Tikibad met korting

Op zoek naar Tikibad tickets met korting? Via deze deal ontvang je tot €5 KORTING op tickets voor het Tikibad in Duinrell. Je ontvangt de toegangskaartjes direct in je mailbox. 

Reserveer nu tickets met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

Welke attracties heeft Duinrell?

Duinrell biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, draaimolens en nog veel meer. Enkele bekende attracties zijn de Falcon achtbaan, de Mad Mill draaimolen en de welbekende Kikkerachtbaan.

Duinrell Tikibad

Duinrell beschikt over een uitgebreid overdekt waterpark genaamd Tikibad. Het waterpark biedt een scala aan glijbanen, zwembaden en waterspeeltoestellen voor zowel kinderen als volwassenen.

Heeft Duinrell een vakantiepark?

Naast het attractiepark biedt Duinrell ook accommodaties in de vorm van vakantiehuisjes en kampeerplaatsen. Dit maakt het een populaire bestemming voor vakanties en korte trips.

Shows en Entertainment

Het gehele jaar door organiseert Duinrell shows en evenementen om bezoekers te vermaken. Welke shows er momenteel zijn kun je vinden op de website van Duinrell.

Deel deze tip: