Bellewaerde Park

Bellewaerde 1+1 GRATIS ticket (-47%)

 1,241 aantal keer bekeken

Bestel nu 1 ticket voor volwassenen en ontvang 1 GRATIS ticket < 1.40m.

Bellewaerde Park is gelegen in West-Vlaanderen in België en is een populair pretpark inclusief dierentuin. Je vindt er o.a. apen, tijgers, leeuwen en giraffen. De attracties die er in Bellewaerde te vinden zijn, zijn geschikt voor de hele familie. Sinds 2019 is er met Bellewaerde Aquapark een groot waterpark te vinden direct naast het pretpark.

Reserveer nu tickets met 47% korting en ontvang 1 GRATIS ticket < 1.40m!

Bekijk deze deal

Tickets zijn te gebruiken t/m 30 april 2023.

De deal

  • Combinatie Volwassenen ticket + GRATIS ticket kind tot 1.40m

Bellewaerde korting voor kinderen > 1.40m?

Profiteer dan van deze actie en ontvang 26% korting op jouw Bellewaerde tickets!

Bekijk deze deal


Tickets zijn geldig t/m 15 oktober 2023.

Locatie

Meenseweg 497
8902 Ieper
Routebeschrijving

Over Bellewaerde Park

Kun je niet kiezen tussen een attractiepark en dierentuin? Dat hoeft ook helemaal niet! Bij Bellewaerde in Ieper kun je genieten van allebei. Dit park is biedt een unieke combinatie tussen attracties en exotische dieren. In Bellewaerde vind je allerlei attracties voor jong en oud. Van hele spannende attracties tot draaimolen. Er is voor ieder wat wils! Geniet tussen de attracties door van exotische dieren en bekijk ze van heel dichtbij. Spot onder andere de luipaard, olifant, tijger en giraffe. Even tot rust komen? Wandel door het uitgestrekte park en geniet van de rust en de groene omgeving. Neem ook een kijkje bij het Bloemenkasteel. Elk jaar wordt het kasteel opnieuw versierd met meer dan 200.000 kleurrijke bloemen. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Bereikbaarheid

Bellewaerde Park is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Navigeer wanneer je met auto reist naar ‘Meenseweg 497, 8902 Ieper in België’. Je kunt parkeren bij het park voor €8 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Dan verwijzen wij je door naar Google Maps voor de route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Locatie

Meenseweg 497
8902 Ieper
Routebeschrijving

Kijk voor meer informatie op de website van Bellewaerde Park.

Deel deze tip: