Overnachten Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar Hotel

Toegang tot Attractiepark Wunderland Kalkar inclusief overnachting net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Boek één van de vele arrangementen bij Wunderland Kalkar Hotel in Duitsland. Met deze arrangementen kunt u van alle faciliteiten genieten voor een vaste prijs.

Beleef een heerlijke last minute vakantie voor een voordelig tarief bij Wunderland Kalkar!

Bekijk deze deal

Dagarrangement

Boekt u een dagarrangement bij Wunderland Kalkar Hotel, dan kunt u voor een kleine meerprijs genieten van een heerlijke lunch, koffie en thee met gebak en alle dranken uit het all-inclusive light assortiment. Ook heeft u toegang tot vele sport- en spelfaciliteiten. Zo beleeft u een onvergetelijke dag in Kernie’s Familiepark. 

Avondarrangement

Een avond uit in het gezellige caféstraat maakt u compleet met een van de avondarrangementen. Voorafgaand aan een avondje uit heerlijk dineren in gezelschap? U heeft de keuze uit een buffet-restaurant of het Steakhouse. Wilt u een party-ticket alleen voor de caféstraat kopen? Dat is mogelijk in de ticketshop.

Midweekarrangementen

Boek één van de midweekarrangementen bij Wunderland Kalkar Hotel. Met deze arrangementen kunt u van alle faciliteiten genieten voor een vaste prijs. Beleef een heerlijke midweek voor een voordelig tarief bij Wunderland!

Weekendarrangementen

Voor een onvergetelijk en onbezorgd weekend kom je naar Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen! Kies voor een weekendarrangement van 1 of 2 nachten.

Vergaderarrangement of bedrijfsuitje?

Wunderland Kalkar biedt ook de mogelijkheid tot het boeken van vergaderarrangementen of het organiseren van een bedrijfsuitje.

Last minute Wunderland Kalkar

Voordelige hotelovernachtingen in Wunderland Kalkar vind je ook op Voordeeluitjes.nl!

Bekijk deze deal

Deel deze tip: