Madame Tussauds (-15%)

 1,672 aantal keer bekeken

Schitter tussen de grootste artiesten en sterren bij Madame Tussauds in Amsterdam.

Stap binnen in de glansrijke wereld van Madame Tussauds vol glitter en glamour! Voor jou als supertalent staat er veel op het programma! Drink, voor je de studio induikt voor een duet met Adele, eerst een kop koffie met George Clooney. Dan tijd om te trainen met topsporters als Sven Kramer zodat je de wereld kunt redden met de superhelden van Marvel.

Ga langs voor fashion-tips bij NikkiTutorials zodat je klaar bent voor een a-list party. Hier sta jij in het middelpunt van de belangstelling! Zayn Malik is zelfs zo onder de indruk dat hij besloten heeft dat jij op zijn borst zal stralen als nieuwe tattoo… dus wat houdt je nog tegen? Kom nu langs en beleef zelf de fonkelende wereld van nationale en internationale celebs!

Reserveer nu tickets met 15% korting vanaf €18!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 29 februari 2024.

De deal

 • Zie de grootste artiesten van dichtbij
 • Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang
 • Je kunt je ticket(s) t/m 29 februari 2024 verzilveren

Hoe werkt het ?

Let op: jouw ticket is pas geldig na reservering!

 1. Bestel eerst jouw ticket(s) op deze pagina. Maak vervolgens een reservering bij Madame Tussauds voor een specifieke bezoekdatum. Klik op deze link om dat te doen.
 2. Op jouw ticket staat ook stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.
 3. Plaats je reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je reservering per email. Neem deze en je tickets mee naar Madame Tussauds op de dag van je bezoek.

Wat je moet weten

 • Kinderen onder de 3 jaar hebben geen ticket nodig, wel een tijdslot reservering.
 • In verband met strenge voorschriften van de brandweer mogen wij twee rolstoelgebruikers tegelijkertijd toelaten. Door deze brandweervoorschriften staat jouw veiligheid garant. Neem daarom altijd even contact met ons op zodat wij van jouw komst afweten. In verband met de rolstoellift moet jouw rolstoel aan de volgende afmetingen voldoen: maximale lengte (exclusief afneembare voetsteun) 120 centimeter, maximale breedte 90 centimeter en het gewicht inclusief persoon maximaal 250 kilo.
 • Een gemiddeld bezoek aan Madame Tussauds duurt ongeveer een uur, maar je kunt altijd langer blijven.
 • Helaas is het niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar Madame Tussauds.

Openingstijden

Madame Tussauds is 365 dagen per jaar geopend. Vanwege feestdagen kunnen de openingstijden soms variëren. Kijk op de website voor actuele openingstijden.

Locatie

Dam 20
1012 NP Amsterdam
Bepaal hier je route naar Madame Tussauds Amsterdam

Bereikbaarheid & parkeren

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Madame Tussauds is ook goed bereikbaar met de auto. In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden, waaronder Q-Park de Bijenkorf en Parkeergarage Rokin. Beide parkeergelegenheden bevinden zich op een kleine vijf minuten lopen van Madame Tussauds vandaan.

Deel deze tip:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *