Dierentuin Blijdorp

Diergaarde Blijdorp (-€3)

Diergaarde Blijdorp is dé dierentuin van Rotterdam en omstreken! In Diergaarde Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Loop over de oceaanbodem in het Oceanium, waar haaien en schildpadden boven je zwemmen. Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa! Loop over de Afrikaanse savanne, waar je oog in oog komt te staan met giraffen en zebra’s en vergeet niet om nog een kijkje te nemen bij Bokito.

Kinderen kunnen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter hier 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. Of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleef je de spannendste avonturen en kom je alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Bestel nu jouw ticket via deze deal en ontvang €3 korting!

Bekijk deze deal

De deal op een rijtje

  • Krijg €3 korting per ticket
  • Geniet van een dag dieren kijken in Rotterdam
  • Je bestelt tickets voor een specifieke datum en tijd
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Tickets zijn geldig t/m 8 januari 2023

Openingstijden

Diergaarde Blijdorp is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Locatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Diergaarde Blijdorp is goed te bereiken. Op welke manier je ook naar deze Rotterdamse dierentuin wil komen: alles is mogelijk!

Met de auto

Toets het in je navigatiesysteem het adres van Blijdorp in en het apparaat zal je weg wijzen. Blijdorp heeft voor de deur een eigen parkeerterrein (P1). Om daar te komen, neem je afslag 13 ‘Blijdorp’ op de ring Rotterdam (noord). Parkeerterrein P1 beschikt over een paar oplaadpunten voor elektrische auto’s (let op: hybride auto’s tellen hier niet). Voor een parkeerkaart ga je naar een automaat of de kassa. Een dag parkeren kost € 9,50 en is alleen per pin te betalen.

Openbaar vervoer ⁠

Ga met de trein, metro of tram naar Rotterdam Centraal. Vanaf de achterzijde is het 10 minuten lopen naar Diergaarde Blijdorp. Kijk op 9292.nl voor reisinformatie.