Dolfinarium korting

Dolfinarium (-48%)

Beleef een spetterend dagje uit met het gezin bij het Dolfinarium in Harderwijk. Het Dolfinarium is een populaire bestemming voor gezinnen, scholen, toeristen en liefhebbers van zeedieren. Het Dolfinarium biedt zeedierenattracties aan, waaronder dolfijnenshows, zeeleeuwenshows en interactieve presentaties met verschillende andere zeezoogdieren zoals walrussen en zeehonden.

Het park heeft ook educatieve tentoonstellingen en programma’s gericht op het behoud van ecosystemen en het bewustzijn van het publiek over het leven in de oceanen. Bekijk de leerzame voorstelling Oceanica of koel af in het Dolfinarium waterpark met 7 verschillende waterglijbanen. Een leuk dagje uit voor jong en oud!

Profiteer van deze Dolfinarium korting en bestel nu tickets voor maar €15!

Bekijk deze deal


Friends & Family Deal

Met familie en vrienden een voordelig dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk!

Met de Family & Friends Deal van het Dolfinarium profiteer je van een voordelige arrangementprijs voor 4 personen. Vier tickets voor maar €60, dat is maar €15 per persoon! Met bijna 50% korting bespaar je in totaal €54 op je Dolfinarium tickets.

Reserveer nu met 48% korting voor slechts €15 p.p.!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 2 april 2023.

Voorwaarden

  • Vier kaartjes voor €60. Elk extra ticket kost €15 per persoon;
  • Baby’s/peuters van 0-2 jaar hebben gratis toegang;
  • Het aantal beschikbare tickets per dag is beperkt: op = op;
  • Deze actie staat online. Je boekt gedateerde tickets via de Dolfinarium webshop. Je ticket is alleen geldig op de door jou gekozen datum;
  • Bezoekdata: 18, 19, 22, 25, 26, 27, 28 februari; en 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19 en 25, 26 maart; en 1 en 2 april 2023;

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij en geniet van alle mooie dieren op het park, beleef de educatieve en indrukwekkende voorstellingen met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. Is het warm en schijnt het zonnetje? Grote kans dat Waterpret open is! Glij jij met jouw kinderen van de waterglijbanen?

Deel deze tip: