Apenheul

Tickets Apenheul in Apeldoorn (-28%)

De goedkoopste deal van dit moment, tickets Apenheul voor maar €15,95! In dit unieke park leven ruim 300 apen, waarvan een groot deel zelfs los rondloopt. Ontdek de dieren, vergaap je aan presentaties van de verzorgers en leef je als een energiek doodshoofdaapje uit in de speeltuinen. Hierdoor wordt jouw dagje uit leuk én leerzaam!

Bekijk deze deal

Wil je de tickets goedkoper? Via VakantieVeilingen.nl kun je meebieden op tickets Apenheul vanaf €1 euro!

Bekijk veiling

Wat krijg je?

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 6 november 2022.
  • Reserveren: je kunt maximaal 2 maanden van tevoren boeken. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar is. 
  • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Apenheul. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
  • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren via: apenheul.nl/webshop.
  • Mindervaliden: Apenheul is rolstoeltoegankelijk.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
  • Parkeren: € 9,30 per dag per auto.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Herken jezelf in Apenheul

Apenheul is al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen.

Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Klim en klauter als een aap in één van de vele speeltuinen, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld, bezoek de presentaties van de dierverzorgers en zie gorillajong Kiango opgroeien. Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Kijk op apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties. Misschien ontdek jij dit seizoen wel een nieuwe bewoner in het park… Nieuwsgierig geworden? Slinger snel naar Apenheul!