Halloween Pretparken

Top 8 Halloween Pretparken

Tijdens Halloween worden veel pretparken omgetoverd in één groot griezelspektakel! Voor elke waaghals een absolute aanrader, mits je tegen mummies, zombies en boosaardige clowns kunt. Hieronder vind je de meest spectaculaire Halloween evenementen in pretparken.

Walibi: Halloween Fright Nights 2023

Het meest bekende Halloween evenement in een pretpark is Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Wanneer zijn de Halloween Walibi Fright Nights?

De data voor 2023 zijn:

 • 7 en 8 oktober
 • 14 en 15 oktober
 • 19, 20, 21, en 22 oktober
 • 26, 27, 28 en 29 oktober

Voor welke leeftijd zijn de Walibi Fright Nights geschikt?

Dit evenement is geschikt voor kinderen vanaf 16 jaar. Je mag het park tijdens de Fright Nights ook bezoeken onder de 16 jaar, maar dit is op eigen risico.

Overdag is er voor kinderen ook een Halloween evenement, de Walibi Spooky Days. Deze dagen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zij kunnen dan een speurtocht doen en er is een walkthrough die een stuk minder eng is dan die tijdens Fright Nights. 

Wat kost een ticket Walibi Fright Nights?

Een ticket voor Walibi Fright Nights of de Walibi Spooky Days koop je vanaf €29,50 per persoon. Bekijk de kalender op Walibi.nl om te zien op welke dagen je het goedkoopste ticket kunt kopen. Met deze tickets heb je de hele dag toegang tot het pretpark inclusief alle attracties. De Spooky Days vinden overdag plaats (10.00 – 17.00 uur), de Fright Nights beginnen om 18:00 uur s’avonds. 

Reserveer tickets

GRATIS toegang met Walibi Vriendenabonnement

Profiteer van extra korting als je met minimaal 4 personen een Walibi Vriendenabonnement aanschaft. Je krijgt met je abonnement 2x GRATIS toegang tot de Halloween Fright Nights en je profiteert van exclusieve acties.

Plopsaland de Panne: Halloween Scare Nights 2023

Wanneer zijn de Halloween Scare Nights?

Op 14, 21, 28, 30, 31 oktober en 4 november 2023 kun je in Plopsaland de Panne de Halloween Scare Nights bezoeken. De spookhuizen zijn inbegrepen in je ticket of abonnement voor Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Horror Nights!

Met korting naar de Halloween Scare Nights?

Bied GRATIS mee op tickets voor 2 personen voor de Halloween Scare Nights 2023 of bestel Early Bird tickets met €7 KORTING.

Wil jij één van de Plopsa Parken bezoeken buiten de Halloween dagen om? Bestel dan via deze deal tickets en ontvang €10 KORTING!

Halloween voor kinderen in Plopsaland

Voor kinderen is er gedurende de dag een Piet Piraat Halloweenshow op 14, 15, 22, 28 en 29 oktober en 4 en 5 november 2023. 

Via onderstaande deal ontvang je met de kortingscode MEGADEAL maar liefst €10 KORTING!

Bekijk deze deal

Hoe werkt het?

Volg onderstaande stappen om gebruik te maken van €10 KORTING:

 1. Klik hier of hierboven op ‘Bekijk deze deal’
 2. Klik op ‘Flex tickets’
 3. Selecteer ‘Standaard tickets’
 4. Selecteer het aantal gewenste ≥1m tickets 
 5. Selecteer eventuele extra tickets (parking, tickets 85cm-1m,…)
 6. Voer de kortingscode MEGADEAL onderaan in. De €10 korting wordt direct toegepast.
 7. Rond de aankoop af

Wachtrijen overslaan?

Tijdens de Halloween Scare Nights kan je met jouw Express Pass de wachtrijen van de scare houses overslaan.

Halloween in Wunderland Kalkar 2023

Wanneer is Halloween in Wunderland Kalkar?

Op 21, 22, 28 en 29 oktober 2023 is het weer tijd voor Halloween in Kernie’s Familiepark! Tijdens deze twee weekenden in oktober is er volop “griezelsfeer” in het familiepark – dan nemen spoken, heksen en monsters het over. Kijk uit naar borrelende heksenketels, eng pompoensnijwerk en veel gezinsvriendelijke horror! De dappersten onder jullie kunnen zich zelfs in het spookhuis wagen.

Koop nu tickets vanaf €29,50!

Reserveer tickets

Horror Nights Kalkar

Vanaf 6 oktober t/m 5 november 2023 zijn er de Horror Nights Kalkar. Met 3 Haunted Houses en 2 Scare Zones is een avond vol spanning gegarandeerd. Herr Pluton (een briljante, maar doorgedraaide wetenschapper uit de kerncentrale) opent zijn portaal vol nachtmerries voor jou, als je durft…. Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor bezoekers vanaf 16 jaar.

Avonturenpark Hellendoorn: Screams 2023

Screams is al 2 jaar op rij verkozen door het publiek als beste Halloween evenement in Nederland. Beleef 5 spookhuis belevingen, 6 walk-throughs en 10 attracties.

Wanneer is er Halloween in Hellendoorn?

In Avonturenpark Hellendoorn kun je 4 dagen lang griezelen tijdens Halloween Screams. Op 14, 21 en 28 oktober 2023 vindt dit griezelevenement plaats van 19.00 – 23.00 uur.

Halloween voor kinderen in Hellendoorn

Hellendoorn organiseert ook een griezelevent voor kinderen tot circa 12 jaar: Heksendoornavond.

Wat kost een ticket Screams?

Reserveer je vooraf je tickets online, dan kun je al vanaf €22,49 per persoon naar de Halloween dagen. Met je ticket heb je de gehele dag toegang tot het park, maar het griezelgedeelte start pas om 19:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

Nieuw: V.I.P. Very Infected People

Very Infected People hoeven niet te wachten in de rij en kunnen zonder reservering alle spookhuizen éénmalig bezoeken. Dit betreft uitsluitend toegang tot de spookhuizen en niet tot het evenement Screams. Hiervoor is een een entree ticket benodigd. De V.I.P. tickets zijn zeer beperkt beschikbaar per avond om een korte wachttijd te kunnen garanderen.

Julianatoren: Halloween 2023

Wanneer is er Halloween in Julianatoren?

Vanaf 6 oktober t/m 5 november 2023 is het een héél klein beetje griezelig in attractiepark Julianatoren. Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Het park is versierd en er zijn te gekke griezelige dingen te beleven. Kom verkleed en griezel met ons mee!

Wat kost een ticket Halloween Julianatoren?

Koop je minimaal 14 dagen van tevoren je Halloween ticket, dan betaal je slechts €17,50 per persoon.

Reserveer tickets

Halloween Nights in Toverland

Ook in Toverland wordt het weer griezelen dit jaar. De Halloween Nights 2023 starten op 7 oktober, vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Het programma bestaat uit huiveringwekkende avond vol scores en toegang tot 5 spannende scare zones: Shadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights, DesTroy, Cirque (met traditioneel funhouse!) en Fiesta de los Muertos. Daarnaast beleef je je favoriete achtbanen en wildwaterbanen in het donker en is er een magische afsluiting met spectaculair vuurwerk.

Halloween The Little Villains in Mondo Verde

Op zaterdag 21 oktober 2023 keert het familievriendelijke Halloween The Little Villains voor de 6e keer terug in Mondo Verde. De wereldtuinen worden omgetoverd tot een angstaanjagend gebied met maar liefst 7 verschillende scare zones én 150 acteurs die jou laten gillen en schreeuwen van angst. Kom lekker griezelen en gruwelen, als je durft tenminste…

The Little Villains is geschikt voor de hele familie, maar vooral leuk voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar. Het evenement start om 18:30 uur. Tickets zijn hier te koop voor €17,50 per persoon.

Halloween in Bobbejaanland

Halloween in Bobbejaanland start dit jaar extra vroeg en eindigt extra laat! Je kan mee komen griezelen vanaf zaterdag 7 oktober 2023. Zowat het hele jaar door voorziet Bobbejaanland je van geweldige adrenalinestoten, maar tijdens Halloween maak je je maar beter op voor een nooit geziene kick. Het angstzweet breekt je uit in de 5 waanzinnige spookhuizen, 3 unieke scarezones en 2 sensationele shows. Bestel hier tickets vanaf €24,90 per persoon.

Halloween in Slagharen

Dit jaar vindt het allereerste Wild West Halloween festival plaats in Attractiepark Slagharen. Overdag is het griezelen en genieten tijdens Scary Prairie, geschikt voor de hele familie. Slagharen verandert dan in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival. In de avond precies om 18.06 uur starten de Western Nightmares (adviesleeftijd 14+) en worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht. Slagharen blijft elke dag tijdens Halloween tot 22:00 uur open. 

Bestel nu tickets vanaf €27,50!

Reserveer tickets

Halloween kortingen

Ben jij op zoek naar meer korting op Halloween tickets? Bekijk alle lopende kortingen & acties voor de leukste Halloween pretparken.

Bekijk alle deals

Deel deze tip: