Halloween Scare Nights Plopsaland

Plopsa Halloween Scare Nights €10 euro korting

De kaartverkoop voor de Halloween Scare Nights in Plopsaland de Panne is van start gegaan!!

Reserveer nu je tickets voor de Halloween dagen in Plopsaland de Panne. Het evenement zal plaatsvinden op 15, 22, 29, 30 of 31 oktober. De spookhuizen zijn inbegrepen in je ticket of abonnement voor Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Scare Nights 2022! Je kunt de Halloween Scare Nights gewoon bezoeken met een standaard toegangsticket en uiteraard ook als je over een Plopsa-abonnement beschikt.

Reserveer nu met de kortingscode HORROR en ontvang €10 euro korting!

Bekijk deze deal

Reserveer snel je ticket, want OP = OP.

3 lugubere spookhuizen

NIEUW: The Cabin
Treed binnen in een mysterieus hostel diep in de beboste bergen. Vijf jongeren verdwenen er op mysterieuze wijze en werden nooit teruggevonden. Klokslag middernacht valt er een enge stilte over de bergen… Wat er dan gebeurt, ontdek je in het gloednieuwe spookhuis.

Freak Circus
Ga op ontdekking in de mysterieuze opslagruimte van het rondreizende Freak Circus waar momenteel wordt geoefend voor de nieuwe show. Alle artiesten zijn druk in de weer om de show nog grootser te maken dan ooit tevoren. De clown probeert er echter een stokje voor te steken…

Camping ‘t Zonnetje
De ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje is al lang niet meer die gezellige camping van toen. Sinds de komst van enkele bewoners gaat het van kwaad naar erger…

2 scare zones

NIEUW: Skrämma in Wickieland

NIEUW: Heidiland

De spookhuizen en scare zones zijn inbegrepen in je ticket of abonnement voor Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Scare Nights!

Voor welke leeftijden zijn de Scare Nights geschikt?

  • De spookhuizen zijn afgesloten attracties en alleen toegankelijk voor personen ouder dan 14 jaar.
  • Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten altijd herkenbaar zijn. Er mag geen gezichtsmasker of make-up gedragen worden.

Voor de jongere kinderen wordt er de Piet Piraat Show georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober 2022 en 5 en 6 november 2022. Je kunt de Piet Piraat Show gewoon bezoeken met een standaard toegangsticket en uiteraard ook als je over een Plopsa-abonnement beschikt.