Sinji Paneelverwarming

Sinji Paneelverwarming 1000W (-59%)

Loading

De gasprijzen rijzen de pan uit. Wil je snel en voordelig lokaal of een kleine ruimte verwarmen? Dan is deze Sinji Paneelverwarming zeker iets voor jou! Je hebt direct een behaaglijke warmte en hoeft daarmee niet een heel huis te verwarmen.

Bestel nu met 59% korting en betaal slechts €89,95!

Bekijk deze deal

Touchscreen bediening

Bedienen is eenvoudig met touch bediening op het glas. Op het LCD scherm is ook eenvoudig een kinderslot in te stellen, zodat kleine kinderen het paneel niet kunnen bedienen. 

Elegant & krachtig

De 1000W paneelverwarming is gebruiksvriendelijk; het gehard glazen paneel oogt elegant en is ook eenvoudig schoon te maken. De verwarmingselementen zijn van aluminium en hebben een hoog rendement. Het paneel heeft een lange levensduur, is geur en geluidsvrij en verwarmt elke kamer onmiddellijk op. 

Veiligheid voorop!

Deze paneel verwarming is veilig in gebruik en is uitgerust met bescherming; hij slaat automatisch af wanneer deze te heet wordt. Dankzij de val & kantel bescherming gaat de verwarming automatisch uit wanneer deze omvalt of gekanteld wordt, zo komen de warme delen nooit in contact met vloerbedekking of gordijnen.

Deel deze tip: