Sevva Panel Heater

SEVVA Smart Panel Heater (-56%)

Rating: 5 out of 5.

Verwarm je slaapkamer, woonkamer of werkkamer met de SEVVA Panel Heater. Met de eenvoudige timer functie kun je de gewenste ruimte zelfs verwarmen voordat je wakker bent. Verwarm ruimtes tot wel 25m2 met gemak.

Bestel nu met 56% KORTING voor €109,95!

Bekijk deze deal

Tip: bekijk ook de SEVVA Smart Panel Heater XL

Krachtig & zuinig

Deze krachtige 2000W paneel verwarming is ideaal voor elke ruimte, het gehard glazen paneel oogt elegant en is eenvoudig schoon te maken. Het aluminium verwarmingselement heeft een hoog rendement. Het paneel heeft een lange levensduur, is geur en geluidsvrij, IP24 spatbestendig en verwarmt elke kamer onmiddellijk op.

En… gebruikt natuurlijk geen gas!

Automatische Temperatuur regeling

De panel heater beschikt over drie automatische verwarmingsstanden; Eco, Comfort en Antivries. Stel gemakkelijk via het LCD scherm of bijgeleverde afstandsbediening de gewenste temperatuur in. Het verwarmingspaneel zorgt dan altijd voor een verwarmde kamer.

Aanraak & -Afstandsbediening

Via het LCD scherm kan eenvoudig een timer functie ingesteld worden voor in- en uitschakeling. Verwarm uw kamer tot middernacht of laat de heater in de ochtend inschakelen voor een warme start van de dag! Het is ook mogelijk om de paneel heater op afstand te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, wel zo handig als de verwarming buiten bereik staat.

Bediening via Smartphone App

Via de gratis smartphone app kunt u nog een stap verder gaan. Stel via slimme scenario’s in wanneer de heater in- of uitschakelt, verander de temperatuur op basis van het weer of tijdstip, zonopgang of – ondergang. Onderweg naar huis kunt u de verwarming alvast inschakelen, zo kom je in een warme kamer binnen. Heeft u andere slimme apparaten die samenwerken met de Smart Life app of een andere app van Tuya? Koppel deze samen in een omgeving en laat deze samenwerken.

Eenvoudige installatie

De panel heater kan vrijstaand in elke kamer neergezet worden, de bijgeleverde voetjes zorgen voor een stabiele positie. Met de meegeleverde beugels is het ook mogelijk om de heater aan de muur te bevestigen, de uitgebreide montagehandleiding helpt u bij de eenvoudige bevestiging aan elk oppervlak.

Veiligheid gegarandeerd

De SEVVA panel heater is veilig in gebruik en uitgerust met verhitting bescherming en slaat automatisch af wanneer deze te heet wordt. De val & kantelbescherming zorgt ervoor dat de verwarming uitslaat wanneer deze omvalt of gekanteld wordt, dit voorkomt dat warme delen nooit in contact komen met vloerbedekking of gordijnen. Om te voorkomen dat kleine kinderen het paneel kunnen bedienen kan de ingebouwde kinderslot vergrendeling ingeschakeld worden, dit kan eenvoudig via LCD scherm.

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)