Plopsa Village

Overnacht aan de Kust naast Plopsaland de Panne

 1,467 aantal keer bekeken

In het uiterst westelijke puntje van de Belgische Kust, tussen het vlakke Vlaamse land De Moeren en het grootste bos- en duinreservaat van De Panne én vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne, ligt het volledig vernieuwde Plopsa Village. Tussen het groen en de moderne faciliteiten bevinden zich heel wat standplaatsen waar je met je mobiele caravan, camper of tent terecht kan voor een heerlijk zorgeloze vakantie!

Bekijk hier alle last minute deals!

Bekijk deze deal

Plopsa Village is uitgeroepen tot Best Family-Friendly Camping & Entertainment Resort – Belgium bij de European Travel Awards 2022!

Faciliteiten

Plopsa Village beschikt over:

  • Splinternieuwe ruime standplaatsen voor je eigen caravan, motorhome (camper) of tent
    Plopsa Village verhuurt geen caravans, motorhomes of tenten
  • Een volledige uitrusting voor de campers met lozingsplaats en watertankvulling
  • Een speeltuin waarin de kleinsten zich uren kunnen vermaken
  • Een petanquebaan en beach volley terrein
  • Recent vernieuwd sanitair en een wasserette
  • WiFi, beschikbaar over het hele terrein
  • Een gloednieuw receptiegebouw

Prachtige omgeving

Dankzij de ligging aan de Belgische Kust, omgeven door rustige natuur en het naastgelegen Plopsaland en Plopsaqua De Panne, is Plopsa Village de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke familievakantie!

Standaard Plop Chalet

Plopperdeplop! Kabouter Plop z’n Melkherberg is al jarenlang een groot succes in het Kabouterbos. Plop nodigt je daarom uit om te overnachten in zijn Standaard Plop Chalet! De Standaard Plop Chalet is volledig uitgerust met een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer met dubbel bed en een kamer met 2 enkele bedden (1,80m).

Kom er volledig tot rust en waan je volledig in de leefwereld van Plop en zijn kaboutervrienden. Daarnaast bevindt Plopsa Village zich op een steenworp afstand van Plopsaland De Panne, met meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en waterpark Plopsaqua De Panne.

In Plopsa Village verblijven ook andere kampeerders en seizoensverblijvers in caravans, mobilhomes en tenten.

Deel deze tip: