Fletcher Dineren

Fletcher Dinerbon voor 2 personen (-44%)

Verwen jezelf en een vriend of geliefde met een gezellig etentje bij één van de 95 restaurants van Fletcher Hotels. Geniet van een 3-gangen Fletcher Dinerbon gecombineerd met een leuk dagje uit in jouw favoriete stad.

Bestel nu een Fletcher Dinerbon met 44% korting voor €39,90!

Bekijk deze deal

De dinerbon is geldig t/m 2 jaar na aankoop.

De deal

  • 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor 2 personen, bestaat uit: soep, hoofdgerecht en nagerecht
  • Ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels in Nederland 
  • Voorwaarden & bijzonderheden
  • De unieke reserveringscode geeft recht op een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen in één van de restaurants van Fletcher Hotels met uitzondering van Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel Rotterdam-Airport, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel en Restaurant NEXT.
  • Bij Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen, Hotel-Restaurant ByZoo Emmen, Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen en Hotel Château De Raay geldt een toeslag van €10 p.p.
  • Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen. 
  • Exclusief drank en niet geldig voor á la carte diners. 
  • Reserveren kan op basis van beschikbaarheid en uitsluitend via www.dinerenbijfletcher.nl. 
  • Reserveringen voor dezelfde dag dienen voor 17:00 uur gemaakt te worden. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. 
  • De unieke reserveringscode is geldig t/m 2 jaar na aankoop.

Over Fletcher Dinerbon

Met deze Dinercheque kun je dineren met je vrienden, familie of collega’s op de mooiste plekken in Nederland. De Dinercheque geeft je de mogelijkheid om in één van de ruim 95 restaurants van Fletcher Hotels te genieten van een heerlijk menu. Het diner is zorgvuldig samengesteld door een chef-kok, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verse seizoensgebonden producten. 

Deel deze tip: