Verjaardag

Gratis een pretpark bezoeken op je verjaardag!

 10,852 aantal keer bekeken

Wist jij dat je gratis een pretpark kunt bezoeken op je verjaardag? Op vertoon van je legitimatie aan de kassa heb je bij veel pretparken gratis toegang. Zo kun je veel geld besparen bij onder andere de Efteling, Toverland, Phantasialand en Plopsaland de Panne. We hebben de leukste pretparken voor je op een rijtje gezet.

Gratis entree Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo en Plopsaqua Landen-Hannuit

Kinderen t/m 11 jaar krijgen 3 dagen voor tot 3 dagen na hun verjaardag gratis toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo of Plopsaqua Landen-Hanuit op vertoon van een officieel identiteitsbewijs of geboorteakte bij aankoop van minstens 1 ander betalend regulier ticket ≥ 1m zonder korting aan de kassa. Bovendien ontvangt de jarige ook een leuke Plopsa verjaardagsbadge.

Plopsa Verjaardag Giftbox

Nieuw bij Plopsa is de verjaardag Giftbox. Erg leuk om te geven aan een Plopsa-fan die jarig is!

Gratis naar Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp en Plopsaqua De Panne

Wat dacht je van een verjaardagsfeestje in Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp of Plopsaqua De Panne? De jarige heeft gratis toegang, kinderen t/m 8 jaar voor maar €13,50 en kinderen vanaf 9 jaar + volwassenen €22,50.

Je geniet van alle avontuurlijke attracties, Meet & Greets en nog veel meer! Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen.

Gratis toegang Phantasialand

Ook bij Phantasialand profiteren kinderen t/m 11 jaar van gratis entree op je verjaardag. Je moet dan bij het bezoek een formulier ingevuld meenemen. Dit formulier vind je op de website van Phantasialand. Daarnaast krijg je een button opgespeld waardoor het personeel weet dat je jarig bent. Je bent nog nooit zo vaak gefeliciteerd op je verjaardag!

Gratis toegang Hellendoorn

Bij Avonturenpark Hellendoorn krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis toegang op hun verjaardag. Ben je 12 jaar of ouder? Dan ontvang je 50% korting op je verjaardag. Ook hier kun je alleen gebruik van maken op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Gratis ticket Toverland

Zowel kinderen als volwassenen kunnen gratis naar Toverland op hun verjaardag. Een absolute aanrader voor een leuk feestje! Boek jouw verjaardagsticket wel ruim op tijd, want er is een maximale capaciteit.

Verjaardagsfeestje in Bobbejaanland

Vier je verjaardag in Bobbejaanland! Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang op je verjaardag een code voor 40% korting op Bobbejaanland tickets voor jou én 3 vrienden!

Movie Park Germany verjaardagskorting

Via de website van Movie Park Germany kun je hier een coupon downloaden. Je ontvangt dan een speciaal verjaardagscadeau en een kortingscoupon voor een dagje Movie Park Germany op jouw verjaardag. Je betaalt nu nog maar € 11,90 voor een ticket en (maximaal) 3 vrienden betalen slechts €23 p.p.

Verjaardag vieren in de Efteling

De Efteling biedt geen gratis toegang op je verjaardag, maar wel €10 euro korting rondom je verjaardag. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je ingeschreven staan voor de Efteling nieuwsbrief. Je ontvangt dan een unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief en je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Verjaardag in Duinrell

Duinrell biedt geen gratis toegang, maar bezorgt je kind wel een onvergetelijke verjaardag. Je kunt het attractiepark combineren met 2 uur Tikibad én het nieuwe kids waterpark Playa (geschikt voor kinderen kleiner dan 1.20 meter). Per zes kinderen biedt Duinrell 1 gratis begeleider aan. Een absolute aanrader voor een kinderfeestje!

Deel deze tip: