Verjaardag

Gratis een pretpark bezoeken op je verjaardag!

Wist jij dat je gratis een pretpark kunt bezoeken op je verjaardag? Op vertoon van je legitimatie aan de kassa heb je bij veel pretparken gratis toegang. Zo kun je veel geld besparen bij onder andere de Efteling, Walibi, Toverland, Phantasialand en Plopsaland de Panne. We hebben de leukste pretparken voor je op een rijtje gezet.

Gratis ticket Walibi

Attractiepark Walibi Holland is éen van de pretparken die meedoet met deze verjaardagsactie. Op vertoon van je legitimatie krijg je op je verjaardag gratis toegang tot het pretpark. Daarnaast ontvangen maximaal 3 personen die je meeneemt ook nog eens €6,50 korting op hun kaartje.

Let op: deze actie is niet geldig tijdens de Halloween Bright Nights dagen.

Gratis entree Plopsaland de Panne

Kinderen t/m 11 jaar krijgen 3 dagen voor tot 3 dagen na hun verjaardag gratis toegang tot Plopsaland De Panne op vertoon van een officieel identiteitsbewijs of geboorteakte bij aankoop van minstens 1 ander betalend regulier ticket ≥ 1m zonder korting aan de kassa. Bovendien ontvangt de jarige ook een leuke Plopsa verjaardagsbadge.

Nieuw bij Plopsa is de verjaardag Giftbox. Erg leuk om te geven aan een Plopsa-fan die jarig is!

Gratis toegang Phantasialand

Ook bij Phantasialand profiteer je van gratis entree op je verjaardag. Je moet dan bij het bezoek een formulier ingevuld meenemen. Dit formulier vind je op de website van Phantasialand. Daarnaast krijg je een button opgespeld waardoor het personeel weet dat je jarig bent. Je bent nog nooit zo vaak gefeliciteerd op je verjaardag!

Gratis toegang Hellendoorn

Bij Avonturenpark Hellendoorn krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis toegang op hun verjaardag. Ben je 12 jaar of ouder? Dan ontvang je 50% korting op je verjaardag. Ook hier kun je alleen gebruik van maken op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Gratis ticket Toverland

Ook Toverland biedt jou gratis toegang op je verjaardag. Een absolute aanrader voor een leuk kinderfeestje. Toverland biedt verjaardagsarrangementen aan inclusief een Hamburgermenu of Tovermenubox. Een verjaardag om nooit te vergeten!

Gratis toegang Bobbejaanland

Jazeker, ook bij Bobbejaanland krijg je gratis toegang op je verjaardag! De entree is gratis op je verjaardag zelf en bij tonen van een geldig legitimatiebewijs.

Movie Park Germany verjaardagskorting

Via de website van Movie Park Germany kun je hier een coupon downloaden. Je ontvangt dan een speciaal verjaardagscadeau en een kortingscoupon voor een dagje Movie Park Germany op jouw verjaardag. Je betaalt nu nog maar € 11,90 voor een ticket en (maximaal) 3 vrienden betalen slechts €23 p.p.

Verjaardag vieren in de Efteling

De Efteling biedt geen gratis toegang op je verjaardag, maar wel €12 euro korting rondom je verjaardag. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je ingeschreven staan voor de Efteling nieuwsbrief. Je ontvangt dan een unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief en je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Verjaardag in Duinrell

Duinrell biedt geen gratis toegang, maar bezorgt je kind wel een onvergetelijke verjaardag. Je kunt het attractiepark combineren met 2 uur Tikibad én het nieuwe kids waterpark Playa (geschikt voor kinderen kleiner dan 1.20 meter). Per zes kinderen biedt Duinrell 1 gratis begeleider aan. Een absolute aanrader voor een kinderfeestje!

Deel deze tip: