Ticket Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne Cadeaubon (-38%)

Loading

Klaar om een bezoekje te brengen aan Plopsaland de Panne in België? Met deze Bongo Cadeaubon beleeft 1 persoon een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne, het meest bezochte pretpark van België! In Plopsaland De Panne vind je meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties voor alle leeftijden en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens! Geniet van één van de dagelijkse shows met K3, Maya de Bij, Bumba, Samson en nog vele anderen. Na de show kan je je favoriete personages zoeken in het park voor een leuke foto. Een leuk aandenken aan een dag vol fun!

Bestel nu een Plopsaland de Panne cadeaubon voor slechts €29,90!

Bekijk deze deal

Cadeaubon Plopsaland de Panne

  • ticket geldig voor 1 persoon
  • gehele dag toegang tot het park

Voorwaarden

Cadeaubon Plopsaland de Panne is geldig voor 1 persoon groter dan 1 meter. Kinderen kleiner dan 85 cm mogen gratis binnen. Voor kinderen groter dan of gelijk aan 85 cm en kleiner dan 1 meter betaal je een supplement.

Plopsa Giftbox

Geef de magie van Plopsa cadeau in de vorm van een eigen, unieke Plopsa Giftbox! Je stelt zelf je eigen Giftbox samen met tickets en/of abonnementen voor de Plopsa-parken, vouchers voor het gloednieuwe Plopsa Hotel en Plopsa-GiftCards.

Deel deze tip: