Zomerfestival LEKKERGAAN Walibi

Zomerfestival LEKKERGAAN in Walibi

Heb jij zin om deze zomer maximaal uit je dak te gaan? Kom dan naar LEKKERGAAN in Walibi. Maak je klaar voor een dag vol toffe attracties, te gekke artiesten en een knallende vuurwerkshow. En weet je wat het allerbeste is? Het park blijft open tot maar liefst 23:00 uur! Dat betekent de hele dag én avond LEKKERGAAN. Deze zomer is Walibi dé place to be voor het vetste zomerfeest van het jaar.

Reserveer nu tickets vanaf €32,50!

Bekijk deze deal

Over LEKKERGAAN in Walibi Holland

Zet je schrap voor Stuk, feest mee met Bram Krikke ft. Stefan en Sean of zing je longen uit je lijf met de nieuwste hits van Emma Heesters. Elke woensdag brengt een andere artiest het feest naar een next level!

Omdat het park tot 23:00 uur open is, kun jij genieten van een spetterende avondrit in Crazy River, de zon zien ondergaan vanuit UNTAMED of toch nog een extra ritje HARDGAAN in Goliath. Dat wil je toch niet missen? Kom deze zomer naar Walibi en beleef de meest spectaculaire zomeravond ooit!

Data & Openingstijden

LEKKERGAAN is op 26 juli & 2, 9, 16, 23 en 30 augustus 2023 van 10:00 tot 23:00 uur.

Programma

Op 26 juli en 2 augustus staat Bram Krikke op de Main Stage, samen met influencers Stefan de Vries en Sean Demmers. Emma Heesters komt langs op 16 en 23 augustus. Op 30 augustus staat STUK op het podium.

Deel deze tip: