TopParken Last Minutes

Unieke vakantiehuisjes midden in de natuur met TopParken

Boek een last minute bij TopParken in Nederland en kom een weekend of midweek even ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken. Voor een last minute vakantie kun je terecht op één van de vele vakantieparken door geheel Nederland, altijd gelegen in rustige gebieden in de natuur. Je verblijft in een vrijstaand vakantiehuis welke van alle gemakken is voorzien. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke last minute in Nederland!

Boek nu een last minute bij TopParken!

Bekijk deze deal

Vakantieparken TopParken

TopParken heeft 14 vakantieparken in 6 verschillende provincies in Nederland. Op alle parken kan overnacht worden in comfortabele en luxe vakantiewoningen of -villa’s. Op 3 parken van TopParken is het daarbij mogelijk te kamperen met een tent, caravan of camper.

Het is overal toegestaan een hond mee te nemen, maar uiteraard zijn er ook huisdiervrije accommodaties. De meeste vakantieparken van TopParken beschikken over een buitenzwembad en een aantal parken over een binnenzwembad. Op elk park zijn faciliteiten te vinden voor jong en oud zoals speeltuinen, game rooms, bowlingbanen en sportvelden. Ook is er op elk park een restaurant met terras te vinden. Op ieder park is het ook mogelijk om een vakantiewoning met wellness faciliteiten te huren.

Type Vakantiehuisjes TopParken

TopParken biedt verschillende accomodaties aan, bekijk hier de type vakantiehuizen en sorteer per provincie:

Vakantiehuizen

Nederland is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie zonder ver te hoeven reizen. Voor een onvergetelijke vakantie hoef je namelijk niet naar het buitenland. Ontdek de mooiste plekjes van Nederland vanuit één van de vakantieparken, verspreid over zes provincies. Kom volledig tot rust in de natuur, hop van terrasje naar terrasje in een gezellige stad of geniet van een waterrijk landschap. Op alle vakantieparken kun je een luxe vakantiehuisje huren in Nederland, waar je geniet van het comfort van thuis en tegelijkertijd het échte vakantiegevoel beleeft.

Bungalows

Voor een geslaagde vakantie vind je de perfecte bungalow in Nederland bij TopParken. Met diverse vakantieparken, elk gelegen op unieke locaties in Nederland, is er altijd een vakantiebungalow die aan uw wensen voldoet. Wilt u een bungalow waar uw huisdier welkom is? Dat hebben we! Bent u op zoek naar een bungalow met wellness mogelijkheden, zoals een sauna? Dat bieden we ook! Zoekt u een betaalbare bungalow in Nederland? Ook dat vindt u bij ons!

Huur een bungalow op een van de vakantieparken van TopParken en profiteer bovendien van aantrekkelijke bungalow specials. Bij TopParken vindt u altijd de ideale accommodatie voor een onvergetelijke vakantie.

Chalets

Maak samen de mooiste vakantieherinneringen op de vakantieparken van TopParken. De chalets staan verspreid over vijf provincies en laten jou de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. Wanneer je een chalet huurt in Nederland, geniet je van het comfort van thuis en ervaar je tegelijkertijd het échte vakantiegevoel.

Of je romantisch met z’n tweeën op vakantie wilt of een weekendje weg met het gezin of de familie, bij TopParken kan het allemaal! De chalets zijn geschikt voor maximaal 14 personen, waardoor er altijd een perfecte optie is voor jouw gezelschap.

Tiny Houses

Ervaar een unieke overnachting in een tiny house in Nederland. Deze knusse huisjes van maximaal 50 m² bieden alle comfort binnen handbereik. TopParken beschikt over verschillende vakantieparken in Nederland waar u kunt genieten van gezellige tiny houses. De vakantiehuizen voor 4 personen vallen vaak in de categorie tiny houses, maar er zijn ook grotere huisjes beschikbaar.

Tijdens jouw weekendje weg, midweek of week vakantie verblijf je op prachtige locatie midden in de natuur. Wat dacht je van een verblijf op de Veluwe, in Zuid-Limburg of aan het IJsselmeer? Huur een tiny house en creëer samen de mooiste vakantieherinneringen.

Kamperen

Kom kamperen op unieke locaties in Nederland. Voor een onvergetelijke vakantie hoef je het land niet uit. Wat dacht je van een vakantie op de Veluwe, in het Limburgse heuvellandschap, of direct langs de rivier de Lek bij Lexmond?

TopParken biedt diverse kampeerplekken voor een heerlijke kampeervakantie, met bruisende steden en leuke attracties in de buurt. Verblijf met een camper, caravan of tent op één van de campings en maak jouw hoofd helemaal leeg tijdens een rustgevende boswandeling. Alles is mogelijk!

Wist u dat TopParken:

  • Vernoemd tot Beste Vakantiepark Aanbieder van Nederland
  • Gemiddelde Zoover waardering van 9,2
  • Vakantieparken door heel Nederland
  • Gelegen aan het water, in de bossen of in het heuvellandschap
  • Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen én vakantiehuizen

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: