Mijn Besties Luisterboeken

Het leukste luisterboek cadeau voor kinderen

Mijn Besties, hét leukste schermtijd alternatief!

Met Mijn Besties luisterboeken kunnen kinderen wegdromen, spelen, ontspannen, leren én ontwikkelen tegelijkertijd. En dat allemaal zonder een scherm te hoeven gebruiken! Ook als ouder een fijn moment. Het enige wat je nodig hebt is een Bestie, de bijbehorende app en een smartphone. Een supertof luisterboek cadeau voor kinderen!

Hoe werkt Besties luisterboeken?

1. Kies jouw Bestie

De eerste stap is een Bestie uit te kiezen, bekijk hier het diverse aanbod luisterkaarten. Er is voor iedereen wel een passend verhaal. Van Woezel & Pip tot Pim en Pom en van Vleertje Muis tot Dolfje Weerwolfje.

2. Zet je Bestie in elkaar

Haal je luisterkaart uit de verpakking en lees de instructies goed door. Druk je Bestie uit de Luisterkaart en zet hem vervolgens in elkaar. Het is heel gemakkelijk, je kunt de Bestie maar op één manier in elkaar zetten. Toch extra hulp nodig? Check deze handige video:

Besties instructies

3. Download de Besties app

Ga je naar de Google playstore of de app store en zoek je naar “Mijn Besties”. Download de gratis app en volg de stappen. Super makkelijk, gratis en je hoeft geen gegevens in te vullen. Heb je een oude smartphone? Geen probleem. Ook hiermee kun je Mijn Besties luisteren.

4. Koppel jouw Bestie aan de app

Om het luisterboek te starten, plaats je de Bestie op de achterkant van je Smartphone. De app zorgt ervoor dat je telefoon het verhaal afspeelt. Let op: bij een iPhone is het belangrijk dat je Bestie bij de camera staat.

Zodra je de Bestie op de achterkant zet begint je verhaal dus vanzelf te spelen. Als je de Bestie eraf haalt blijft het verhaal spelen totdat je er een andere Bestie op zet of op de pauzeknop drukt.

Mijn Besties een keer proberen?

Wij zijn 100% overtuigd dat je de unieke luisterervaring geweldig zult vinden. Als dat niet het geval is, kun je het binnen 30 dagen retourneren – zelfs als het gebruikt is!

Bestel nu met de Zomerpakker 5 luisterboeken voor maar €35 (of kies één van de andere Besties)!

Bekijk deze deal

Voor welke leeftijd zijn de luisterboeken geschikt?

Mijn Besties luisterboeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 1-7 jaar.

Kan ik mijn Besties ook in de winkel kopen?

Jazeker, er zijn door heel Nederland verkooppunten, bekijk de kaart voor een winkel bij jou in de buurt.

Hoeveel minuten duurt een Bestie?

Afhankelijk van de leeftijd staan er meerdere verhaaltjes op een luisterkaart. Er staat meestal rond de 60 minuten luisterplezier op één luisterkaart. Hoeveel precies, staat goed aangegeven op de webshop en op de verpakking in de winkel.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: