Last Minute Beekse Bergen

Beekse Bergen Aanbiedingen

Nog even lekker weg? Profiteer van last minute aanbiedingen en geniet samen van een heerlijke midweek of weekend in het Beekse Bergen Resort.

Boek nu een last minute voor het Safari Resort, Lake Resort of het Safari Hotel Beekse Bergen!

Bekijk deze deal

Aanbiedingen Lake & Safari Resort

Heerlijk ontspannen in de natuur! Boek een verblijf in een andere omgeving en laad jezelf weer helemaal op. Op het Lake Resort en Safari Resort Beekse Bergen is er genoeg te beleven. Tijdens je verblijf kun je een wandeling maken langs de giraffen, neushoorns en leeuwen op het Safari Resort. Wanneer je verblijft op het Lake Resort kom je tot rust in de weidse natuur en heb je een prachtig uitzicht over het Victoriameer. Of kom onbezorgd genieten van alle luxe die het Safari Hotel te bieden heeft!

Herhalingskorting

Wil jij nog een keer verblijven in Safari Resort of Lake Resort Beekse Bergen? Maak dan gebruik van deze aanbieding: als je binnen 1 jaar terugkomt, ontvang je tot maar liefst 25% KORTING op jouw volgende verblijf!

Actievoorwaarden

  • De herhalingskorting is op hetzelfde park geldig als je al eens bent verbleven in de afgelopen 3 maanden en is niet geldig voor een nieuw verblijf op een van de andere vakantieparken van Libéma.
  • Geldt alleen als er binnen 3 maanden na vertrek wordt geboekt en de aankomst binnen een jaar is.
  • Geldt niet voor reserveringen langer dan 14 dagen.
  • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Wanneer je tijdens het vorige verblijf verbleef in één accommodatie en in jouw nieuwe boeking twee accommodaties boekt, geldt de korting maar op één accommodatie.
  • Je kan jouw persoonlijke vouchercode eenmalig verzilveren. De korting wordt na verificatie direct toegepast. Je verzilvert je vouchercode direct bij het plaatsen van een (provisionele) reservering.
  • De actie is niet op alle aankomstdata en accommodatie types geldig. Na het invoeren van je vouchercode zie je onderstaand de beschikbare accommodaties en data.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)