Speurtocht Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje met speurtocht!

Een speurtocht in je eigen woonwijk voor maximaal 15 kinderen

Iedereen kent het wel; je wilt een leuk en betaalbaar kinderfeestje organiseren voor ongeveer 10-15 kinderen. Je bent veel geld kwijt als je gaat bowlen of naar de bioscoop gaat voor een kinderfeestje. Maar wist jij dat je ook een speurtocht kan doen in je eigen woonwijk? Jazeker! En nog hartstikke leuk ook! Met de Qula Kids Trails spelen kinderen lekker buiten en houden zich bezig met leuke zoekopdrachten, raadsels en andere gekke vragen.

Als ouder ben jij de spelleider en kun je de kinderen opsplitsen in teams zodat ze tegen elkaar spelen, of je kunt één team vormen met alle kinderen. Via jouw mobiele telefoon kun je precies zien waar de kinderen zich bevinden én de teams berichten sturen. Van tevoren kun je ook instellen hoelang de kinderen maximaal over het spel mogen doen. Het team met de meeste punten wint de speurtocht door de woonwijk.

Bestel de Qula Kids Trail en beleef het leukste kinderfeestje met speurtocht!

Bekijk deze deal

Wat kost een kinderfeestje met speurtocht?

Qula Kids Trails kost €54,90 voor 1 dag onbeperkt spelen voor maximaal 15 kinderen. 

Voor welke leeftijd is de speurtocht geschikt?

De speurtochten zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Kun je het spel ook spelen in het bos of in een park?

Je kan de speurtocht niet in een natuurgebied spelen, omdat de vragen en opdrachten over dingen gaan die je in een woonwijk tegenkomt.

Hoelang blijft de voucher geldig?

Je kunt 1 jaar na aankoop de speurtocht spelen.

Wat heb je nodig?

Zowel de teamleider ofwel ouder(s) hebben een mobiele telefoon nodig, maar ook de teams. Speel je het spel dus met 2 teams, dan heb je 3 mobiele telefoons nodig.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: