EazeGames

Geld verdienen met online spelletjes

Wil jij geld verdienen met online spelletjes in Nederland? Dat kan zeker! Bij EazeGames word je uitgedaagd op jouw vaardigheden. Dit is dus iets anders dan geld winnen in een online casino. Bij EazeGames is er geen sprake van gokken, maar word je beloond bij het winnen van online spelletjes spelen. Je speelt tegen andere mensen over de hele wereld. Win jij, dan is de pot voor jou!

Met welke spelletjes kun je echt geld verdienen?

Bij EazeGames kun je 12 verschillende online spelletjes spelen. Download de app of speel via de website EazeGames.com.

Solitaire / Patience

Solitaire

Solitaire (ofwel Patience) is een wereldwijd populair kaartspel. Bij EazeGames kun je deze game online spelen en daar echt geld mee verdienen. Het doel van dit spel is om alle kaarten die op de stapel liggen weg te spelen door ze op oplopende volgorde op elkaar te leggen. Ben jij beter dan je tegenstander(s)? Dan win jij de prijzenpot.

Bubble Shooter

Bubble Shooter

Bubble Shooter is een leuk spel waarbij je groepen gekleurde bubbels van dezelfde kleur moet raken. Raak jij meer bubbels dan jouw tegenstander? Dan win jij het geld!

Airport Bingo

Airport Bingo

Hou jij van Bingo? Speel dan Airport Bingo en win echt geld! Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk punten te scoren om zo je tegenstander(s) te verslaan. Bij dit spel komt het niet op geluk aan, maar draait het om vaardigheden, reactiesnelheid en geheugen. Probeer het gratis uit op EazeGames!

Match 3

Match 3

Match 3 is eenzelfde game zoals de bekendere Candy Crush en Bejeweled. Wissel 2 fruitsymbolen met elkaar om, zodat je (minimaal) 3 op een rij krijgt. Speel jij de meeste fruitsymbolen weg? Dan win jij de prijzenpot!

Block Puzzle

Block Puzzle

Block Puzzle is eigenlijk een soort Tetris, waarbij je als doel hebt om de blokken die naar beneden vallen, zo goed mogelijk te plaatsen zodat er steeds rijen verdwijnen. Om dit spel te winnen heb je een goede tactiek en een snel reactievermogen nodig. Eerst oefenen kan gratis op EazeGames!

21 Treasure

Treasure 21

21 Treasure is een erg leuk en populair kaartspel. Je wint het van je tegenstander(s) door zoveel mogelijk stapels speelkaarten van 21 punten te maken binnen de tijdslimiet.

One Tap

One Tap

Heb jij een goed reactievermogen? Dan is One Tap echt iets voor jou! Tijdens deze game heb je 1 kans om op de cirkel te tikken. Hierbij is het belangrijk dat je zo snel en nauwkeurig mogelijk tikt om zoveel mogelijk punten te scoren. Versla jouw tegenstander en win echt geld!

9 Ball Pool

9 Ball Pool

Verdien echt geld met poolen! Deze game 9 Ball Pool is een leuke manier om geld te verdienen. Tijdens deze game is het de bedoeling dat je de 9-bal pot om de game te winnen. Ook het potten van alle ballen (behalve de witte) levert je de prijzenpot op!

Sudoku

Sudoku

Sudoku is een wereldwijd populair cijferspel. Vul de puzzel zo in, dat in elke rij, kolom en elk blok van 3×3 de cijfers 1 t/m 9 één keer voorkomen. Neem het op tegen andere spelers en verdien echt geld met sudoku!

Bowling Champion

Bowling Champion

Vind jij bowlen leuk? Dan is de game Bowling Champion echt iets voor jou. Gooi in 10 beurten zoveel mogelijk kegels omver. Heb jij de hoogste score? Dan win je de prijzenpot!

Free kick shooter

Free kick Shooter

Free Kick Shooter is hét spel voor voetbalfans. Het doel van dit spel is de bal in het doel te schieten door de muurtjes en de keeper te ontwijken. Raak je het doelwit? Dan ontvang je extra punten. Verdien echt geld door zoveel mogelijk punten te scoren in 2 minuten tijd!

Archery World Tour

Archery World Tour

Archery World Tour is een spel waarbij je moet boogschieten. Tijdens het richten moet je rekening houden met de windrichting en windkracht. Scoor in 3 minuten tijd zoveel mogelijk punten en win echt geld!

Meld je GRATIS aan bij EazeGames en win echt geld met online spelletjes spelen!

Speel & Win

Hoe werkt EazeGames?

Download de app of maak een account aan op de website. Het voordeel van EazeGames is dat je altijd eerst een oefenaccount krijgt om jouw skills te trainen. Ben je er klaar voor? Leg dan een bedrag naar keuze in (minimaal €5 en maximaal €90) én ontvang GRATIS bonus speeltegoed. Kies jouw favoriete game en EazeGames zoekt automatisch een tegenstander.

Op basis van je eerdere prestaties krijg je een bepaalde score. EazeGames zorgt ervoor dat je het opneemt tegen gelijkwaardige tegenstanders die ongeveer dezelfde score hebben. Win jij het spel, dan is de pot voor jou. Er zijn genoeg spelletjes waar je goed in kan worden door veel te oefenen, dus er is er vaak wel eentje die jou goed ligt. Het enige wat je hoeft te doen is beter zijn dan de jouw tegenstander.

EazeGames Uitbetaling

EazeGames werkt met iDeal. Uitbetaling duurt altijd maar enkele dagen. Wel betaal je een kleine fee van €0,50 cent om je verdiensten uit te laten betalen, dat zijn puur verwerkingskosten. 

Easy games geld verdienen

Zoek jij naar Easy games? Waarschijnlijk bedoel je het platform EazeGames waar je geld kan verdienen met spelletjes spelen.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: