Berenkuil Grolloo

Camping de Berenkuil in Drenthe

Camping de Berenkuil is een kindvriendelijke 5-sterren kindercamping gelegen in de natuurrijke omgeving van het dorp Grolloo, in de provincie Drenthe. De Berenkuil richt zich geheel op kinderen en is daarmee zeer geschikt voor families. Met elke dag een enthousiast animatieteam en een uitgebreid animatieprogramma ontbreekt het de kinderen aan niets. Met mooi weer is er een groot openluchtzwembad waar de kinderen (en ouders) heerlijk kunnen afkoelen. Daarnaast zijn er een waterspeeltuin en speelvijver aanwezig. Verblijf op één van de ruime kampeerplaatsen of kom tot rust in de prachtige accommodaties geschikt vanaf 2 tot 6 personen. Ontspan volledig in de natuur, verken de omgeving of maak er een actieve vakantie van.

Over Camping de Berenkuil:

  • 5-sterren ANWB Top Camping
  • Boscamping in Drenthe
  • Autovrije camping
  • Binnenspeeltuin
  • Openluchtzwembad
  • Waterspeeltuin
  • Speelvijver
  • Recreatieprogramma 7 dagen per week.

Kamperen

Kamperen bij de Berenkuil is verblijven op een ruime kampeerplaats in het Drentse natuurgebied. De kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd; je kunt kamperen tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor jezelf of op een speels ingerichte veld met eigen speeltuintje. De kampeerplaatsen zijn volledig autovrij, waardoor het hele gezin alle ruimte heeft. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. 

Accomodaties

Naast kamperen kun je ook nog kiezen uit een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Van een comfortabele blokhut en een luxe lodge tot een droomachtig verblijf in het Hans en Grietje Huisje. De accommodaties beschikken allemaal over een veranda of terras met loungeset of picknicktafel, zodat je ook kunt genieten van de prachtige natuur en het weer. De accommodaties bieden plek aan 2 – 6 personen. Het diverse aanbod aan overnachtingsmogelijkheden is in het bezit van alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Het aanbod van Landgoed de Berenkuil bestaat uit:

Meer informatie

Kindercamping Berenkuil beschikt over een breed scala aan faciliteiten voor jong en oud. Nabij elke kampeerplaats of accommodatie is een verwarmd toiletgebouw met kindersanitair. De faciliteiten op de camping zorgen ervoor dat niemand zich verveelt tijdens het verblijf. Er is een speelvijver, verwarmd openluchtzwembad, waterspeeltuin en een enthousiast animatieteam met een boordevol recreatieprogramma. Berenkuil biedt meer dan 25 speeltuinen verspreid over het terrein en wanneer het weer even tegenzit, kunnen kinderen altijd klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin Tippedoki of in Het Berenhol, de recreatieruimte achter de binnenspeeltuin. Er is dus volop berenpret te beleven op het landgoed van de Berenkuil!

Binnenspeeltuin Tippedoki

Vlakbij Assen aan de rand van het mooie dorp Grolloo zit misschien wel de meest unieke binnenspeeltuin van heel Nederland. In Tippedoki kunnen kinderen spelen in een ware klimjungle, tot wel 10 meter hoog! Ga op avontuur en klim van boomhut naar boomhut via spannende touwbruggen, bereik de top van hoge klimboom en kies van daaruit weer een route naar een ander punt in de speeltuin. Voor ouders en begeleiders is er direct naast de binnenspeeltuin zitgelegegenheid.

Voor welke leeftijd is de binnenspeeltuin geschikt?

Binnenspeeltuin Tippedoki is geschikt voor kinderen vanaf 2 t/m 10 jaar. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte specifiek voor de kinderen t/m 5 jaar, het overige gedeelte biedt genoeg uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kun je er eten en drinken bestellen?

Het verkoopunt in Tippedoki verkoopt koude en warme dranken, koeken, snoep, ijs, broodjes en kleine gerechten. Er kan vanaf 12:00 uur besteld worden vanaf de lunchkaart of kleintje menukaart (tosti’s en snacks).

* Tippedoki is in de periode tussen 29 maart en 1 september tijdens de vakanties (Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en Zomervakantie) niet geopend voor dagbezoek en uitsluitend toegankelijk voor onze campinggasten.

Openluchtzwembad

Kindercamping de Berenkuil beschikt over een groot verwarmd buitenzwembad met een constante temperatuur van 28 graden. Het grote zwembad is fijn om baantjes in te trekken maar ook geschikt voor speelse watergevechten. Voor de kleintjes is er zelfs een apart peuterbad beschikbaar.

Waterspeeltuin

De waterspeeltuin van familiecamping De Berenkuil biedt oneindig veel speelplezier voor kinderen. De watersproeiers sproeien namelijk allerlei richtingen op. In het spraypark kunnen de kids rennen, spelen, dansen en heel veel nieuwe vriendjes maken. Vanaf de bankjes rondom de waterspeeltuin kunt u de kinderen goed in de gaten houden.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: