Cadeaubon Pretpark

Geef een cadeaubon naar een pretpark of dierentuin

Wil je iemand een uniek en leuk cadeau geven? Maak iemand dan blij met een cadeaubon voor een pretpark of dierentuin! Een attractiepark cadeaubon is niet alleen heel leuk om te geven, maar ook een mooie, blijvende herinnering voor de ontvanger. Hieronder vind je de leukste cadeaubonnen:

Cadeaubon Efteling

Een cadeaubon naar de Efteling is altijd een geslaagd verjaardagscadeau. Je kunt de giftcard in de Efteling kopen, maar deze is ook online verkrijgbaar in 5 verschillende waardes: €25, €35, €50, €75 en €100.

Bekijk deze deal

Kijk voor de voorwaarden op www.efteling.com/nl/cadeaukaart

Cadeaubon Plopsaland

Plopsaland heeft meerdere attractieparken geschikt voor alle leeftijden. Geef iemand een Plopsaland cadeaubon en zijn / haar verjaardag kan niet meer stuk! Kies uit verschillende cadeaubonnen, bijvoorbeeld voor 1, 2 of 3 personen. Verkrijgbaar vanaf €29,90.

Bekijk deze deal

Nieuw! Plopsa Giftbox

Geef de magie van Plopsa cadeau in de vorm van een eigen, unieke Plopsa Giftbox! Je stelt zelf je eigen Giftbox samen met tickets en/of abonnementen voor de Plopsa-parken, vouchers voor het gloednieuwe Plopsa Hotel en Plopsa-GiftCards.

Cadeaukaart Beekse Bergen

Wil je er zeker van zijn dat jij dit jaar het leukste cadeau geeft? Geef dan een Beekse Bergen cadeaukaart! Je kunt kiezen uit een digitale of fysieke cadeaubon vanaf €5 t/m €250.

Bekijk deze deal

Cadeaubon Toverland

Wat is er nu leuker dan iemand blij maken met een abonnement van Toverland? Hiermee kan de ontvanger onbeperkt genieten van Attractiepark Toverland. Ook kun je een cadeaubon cadeau geven die vrij te besteden is in het hele park. Deze cadeaus zijn eenvoudig online te bestellen en zijn inclusief cadeauverpakking. De waardes van een Toverland cadeaubon zijn beschikbaar in €7,50, €12,50 en €25.

Bekijk deze deal

Cadeaubonnen zijn geldig tot 3 jaar na aankoopdatum.

Cadeaukaart Apenheul

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau voor een onvergetelijke ervaring? Bestel dan een Apenheul cadeaukaart voor een dagbezoek of een seizoenkaart! De dagbezoek cadeaukaarten zijn afhankelijk van de leeftijd €21 of €25, de seizoenkaarten €33 of €37.

Bekijk deze deal

Alle cadeaukaarten zijn tot 2 jaar na aankoop geldig.

Cadeaubon Attractiepark Slagharen

Trakteer een ander (of jezelf) op 2 tickets naar Attractiepark Slagharen in Overijssel. Met deze cadeaubon heb je de gehele dag toegang tot het attractiepark voor slechts €29,95!

Bekijk deze deal

Cadeaubon WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Wie maak jij blij met een cadeaubon naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen? Met deze giftcard geef je iemand een dag vol dieren, spektakel en avontuur cadeau. Nu voor slechts €29,95!

Bekijk deze deal

Geef je liever een jaarabonnement? Voor €64,90 kun je onbeperkt naar WILDLANDS via deze deal.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: