Musical Saturday Night Fever

Saturday Night Fever + GRATIS Programmaboek

Vanaf 27 september 2024 te zien in diverse theaters in Nederland

Deze vernieuwde versie van de iconische musical ‘Saturday Night Fever’, met de wereldhits van o.a. The Bee Gees, voert je terug naar het New York van de jaren 70. Daar waar het leven rauw en hard is, maar zorgen worden vergeten in de disco en de dans afleiding en hoop biedt. Met musicalsterren Buddy Vedder en Esmée Dekker in de hoofdrollen.

Reserveer nu tickets en ontvang het unieke Saturday Night Fever programmaboek gratis!

Bekijk deze deal

Over Musical Saturday Night Fever

Met wereldhits als Stayin’ Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, More Than A Woman, Disco Inferno, If I Can’t Have You en You Should Be Dancing.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle mannen. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, gespeeld door Esmée Dekker, zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Data & Speellijst

Bekijk hier de agenda voor de actuele data en locaties.

Meer musicals met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: