AIDA Musical

Disney’s AIDA Musical 1+1 GRATIS

Disney’s AIDA Musical is nu in het AFAS Circustheater in Den Haag te bezoeken. Deze succesvolle must-mee musical neemt je mee naar het oude Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad. Geniet van de bekroonde muziek van Elton John en Tim Rice, waaronder de geliefde nummers ‘Te ver gegaan’ en ‘Ergens in de sterren’. AIDA is inmiddels bekroond met vier Tony Awards.

Reserveer nu last minute tickets en ontvang het 2e ticket GRATIS!

Deal verlopen

De deal

  • 1e rang tickets voor €33,93
  • Alle shows zijn beschikbaar met deze aanbieding, m.u.v de woensdagen. 
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • inclusief servicekosten en evt. toeslagen

Hoe werkt het?

  • Bestel nú jouw voucher(s) met korting. 1 voucher is geldig voor 1 ticket
  • Verzilver deze hier om direct je voucher te verzilveren.
  • Hier kan je de gewenste datum kiezen en 1e rang plek reserveren.
  • Reserveren is obv beschikbaarheid. Kun je niet het gewenste aantal tickets kiezen dan is er geen beschikbaarheid meer, probeer dan een andere voorstellingsdatum;

Over AIDA Musical

Veelgestelde vragen over de AIDA musical:

Wat is AIDA de musical?

AIDA de musical is een bekroonde Broadway-musical die is gebaseerd op het verhaal van de Egyptische prinses Aida en haar verboden liefde voor de Nubische slaaf Radames, te midden van politieke intriges en culturele conflicten.

Waar vindt de AIDA musical plaats in Den Haag?

Je kunt de AIDA musical bezoeken in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Wat zijn de data en tijden van de voorstellingen?

Data, tijden en beschikbaarheid van de voorstellingen variëren, dus het is het beste om de officiële website van het AFAS Circustheater te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Hoe kan ik kaartjes kopen voor de AIDA in Den Haag?

Kaartjes voor de AIDA musical in Den Haag kunnen worden gekocht via de officiële website van het AFAS Circustheater, via verschillende ticket verkoopwebsites zoals KortingsPret.nl of bij de kassa van het theater zelf.

Wie zijn de hoofdrolspelers in de AIDA-musical?

De hoofdrolspelers van de AIDA-musical variëren afhankelijk van de productie en cast. Raadpleeg de officiële website van het theater voor informatie over de huidige cast.

Is de AIDA musical geschikt voor kinderen?

Over het algemeen wordt AIDA aanbevolen voor oudere kinderen en tieners, meestal vanaf ongeveer 12 jaar oud. Dit komt omdat het verhaal en de thema’s van de musical vrij volwassen en complex zijn, inclusief onderwerpen zoals oorlog, slavernij, politiek en complexe menselijke relaties.

Hoe lang duurt de musical?

De musical duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze.

Is er een pauze tijdens de voorstelling?

Ja, er is een pauze tijdens de voorstelling van de AIDA-musical.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden beschikbaar in het theater?

Het AFAS Circustheater biedt faciliteiten voor mindervaliden, zoals rolstoeltoegankelijke plaatsen en aangepaste toiletten. Neem voor specifieke behoeften contact op met het theater.

Is er parkeergelegenheid in de buurt van het theater?

Het AFAS Circustheater biedt parkeergelegenheid voor bezoekers. Raadpleeg de website van het theater voor informatie over tarieven en beschikbaarheid. In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen is er geen gratis parkeergelegenheid en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Kun je met het OV naar het AFAS Circustheater?

Het AFAS theater in Den Haag is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand, u kunt uitstappen bij halte Circustheater.

Kan ik foto’s maken tijdens de voorstelling?

Over het algemeen worden foto’s en opnames tijdens de voorstelling niet toegestaan. Het is belangrijk om de regels van het theater te respecteren om de ervaring van andere bezoekers niet te verstoren.

Zijn er restaurants of eetgelegenheden in de buurt van het theater voorafgaand aan de voorstelling?

Er zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden in de buurt van het AFAS Circustheater waar bezoekers voorafgaand aan de voorstelling kunnen dineren, bekijk de restaurants en reviews op Tripadvisor.com.

Lees ook deze lovende recensie van Jeroen van Wijhe (Stage Entertainment Nederland en Disney Theatrical Productions).

Deel deze tip: