AIDA Musical

AIDA Musical (-47%)

Loading

AIDA Musical is vanaf 12 april 2023 t/m 31 januari 2024 te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen

Disney’s AIDA Musical komt naar Nederland, vol passie en energie! Deze succesvolle musical, bekroond met vier Tony Awards, neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad. Beleef dit noodlottige liefdesverhaal zoals je het nog nooit beleefde. Geniet van de meermaals bekroonde muziek door Elton John en Tim Rice waaronder de geliefde nummers ‘Te ver gegaan’ en ‘Ergens in de sterren’. Reserveer op tijd en kies de beste zitplek.

Reserveer nu Premium en 1e rang tickets voor €49!

Bekijk deze deal

Tip: via deze deal kun je bij het bestellen van je tickets direct jouw eigen zitplek kiezen.

De deal

 • Premium en 1e rang nu voor €49
 • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
 • De prijs wordt berekend over de verkoopprijs excl. servicekosten en toeslagen

Hoe werkt het?

 • Dit aanbod is geldig voor premium en 1e rang stoelen
 • Dit aanbod is geldig op basis van beschikbaarheid
 • Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen
 • Maximaal 8 kaarten per boeking
 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten van Eventim
 • Het is niet mogelijk om na jouw boeking de reservering te wijzigen of te annuleren
 • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend
 • Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen
 • Indien in verband met corona nieuwe capaciteitsbeperkende maatregelen van kracht worden op voorstellingen waarvoor via deze actie kaarten zijn verkocht, behoudt Stage Entertainment zich het recht voor (een deel van) deze kaarten te annuleren

AIDA Musical met overnachting

Maak uw avond uit naar het theater compleet met het Musical Arrangement van Fletcher. Geniet op de avond van de voorstelling van een heerlijk 2-gangen diner in het sfeervolle restaurant van het hotel. Na de muzikale voorstelling vol actie en spektakel kunt u in het nabijgelegen hotel fijn tot rust komen en nagenieten bij de bar of in de lounge. U begint de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijt. 

Bekijk deze deal

Inhoud van dit arrangement:

 • 1 x overnachting
 • 1 x uitgebreid ontbijt
 • 1 x 2-gangen shared dining samengesteld door de chef
 • Gratis fiets- en wandelroutes

Over AIDA Musical

Onmogelijke liefde

Egypte is in oorlog met buurland Nubië. De Egyptische legerkapitein Radames neemt een groep vrouwen gevangen, aangevoerd door de sterke Aida. Hij schenkt haar als bediende aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, wat niet kan, gebeurt tóch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd. Het is het begin van een hartbrekend verhaal over liefde en loyaliteit, over het vinden van je soulmate en ontdekken wie je werkelijk bent.

Vanaf 12 april 2023 te zien

Disney gaf deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical. Een overrompelendemusical die je recht in het hart raakt. Stage Entertainment brengt AIDA in hetsfeervolle AFAS Circustheater in Scheveningen, te midden van adembenemendedecors en kostuums. Niet wachten, nú boeken! Want AIDA is dé grote musical van 2023.

Speeldata 

Musical AIDA is vanaf 12 april 2023 t/m 31 januari 2024 te zien.

Locatie 

AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Bekijk hier een Route beschrijving naar AFAS Circus Theater

Bereikbaarheid per auto en ov

Openbaar Vervoer

Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte Circustheater.

Auto

In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. Via deze link vind je handige tips en actuele informatie over bereikbaarheid, routes en parkeren.
In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen kun je niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Deel deze tip: