KortingsPret

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Pretparken

Halloween Fright Nights €33,-

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over!

Bestel nu je tickets met 17% korting

De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent belandt in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter…

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken? 

Spectaculaire attracties

Natuurlijk zijn de attracties ook gewoon geopend! Beleef een unieke rit in de nieuwste ride UNTAMED, wordt afgeschoten in Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in Speed of Sound. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven.

Let op: niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";