KortingsPret

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Pretparken

Attractiepark Slagharen voor maar € 16,50

De hoogste korting op dit moment! Ontvang maar liefst 41% korting op Attractiepark Slagharen. Normaal kost een ticket € 31,90. Met deze online actie betaal je slechts € 16,50 voor je kaartje.

Ontvang 41% KORTING op tickets Slagharen

De tickets zijn geldig t/m 9 januari 2022.

Attractiepark Slagharen beschikt over 30 attracties, geschikt voor jong en oud. Het park heeft de uitstraling van het Wilde Westen, waardoor je je echt even in een andere wereld waant.

Attracties in Slagharen

Ben jij een echte waaghals? Stap dan in de Gold Rush, de eerste triple launch achtbaan van Nederland! Deze spectaculaire achtbaan bereikt een snelheid van 0 tot 95 kilometer per uur. Je wordt hierbij 2x vooruit gelanceerd en één keer achteruit. Ook ga je nog eens tweemaal over de kop! Durf jij het aan?

Slagharen staat ook bekend om de welbekende Freefall attractie. Hierbij ervaar je hoe het is om gewichtloos te zijn. Laat je met hoge snelheid naar beneden vallen vanaf 40 meter hoogte. Enorm spannende attractie voor iedereen die durft.

In Slagharen kun je natuurlijk de wildwaterbaan, Ripsaw Falls, niet missen! In een houten boomstam maak je de afdaling naar beneden, waarbij enkele stroomversnellingen ervoor zorgen dat je niet altijd geheel droog overkomt.

Is jouw thrill-factor niet zo hoog? Dan zijn er genoeg andere leuke attracties te vinden. Stap in een kleinere houten achtbaan en laat je vervoeren met de trein. Of trotseer de golven van de zee per boot.

Meer korting in 2021?

Bekijk hier de kortingscodes voor 2021

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";