KortingsPret

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Pretparken

Walibi Holland €7,- korting

Walibi Holland

WALIBI HOLLAND: HET MEEST SPECTACULAIRE UITJE VAN NEDERLAND!

Reserveer nu je tickets met 7,- euro korting

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op.

Stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grotere waaghalzen, vanaf 140 cm lang, mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

VOOR IEDER WAT THRILLS

Oók niet-achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande, bewonder het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue en waai uit in de zweefmolen Super Swing. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin..

Dus HARDGAAN? Walibi!

Let op: ANWB Ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ANWB Ticket op deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Op het aangeschafte ANWB Ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ANWB Ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Let op: plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ANWB Ticket, want de beschikbaarheid kan snel gaan. Door de veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus heeft Walibi Holland per dag een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op = op. Dit kan als gevolg hebben dat jouw voorkeursdatum al vol zit of dat je te laat jouw unieke code wilt verzilveren waardoor er geen beschikbare dagen meer zijn.

Bekijk de algemene voorwaarden

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree.
  • Tickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar kosten € 18,- p.s. (in juli/augustus € 19,- p.s.) en zijn apart verkrijgbaar tijdens het verzilveren van de unieke code.
  • Walibi Holland hanteert twee tarieven, hierdoor kan de korting in juli en augustus oplopen tot € 7,-.  Bezoek je Walibi Holland gedurende het laagseizoen dan bedraagt de korting € 5,-.
  • Er kunnen niet meer dan 8 tickets in totaal besteld worden. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan. Met uitzondering van blinde- en mindervalide-geleidehonden. Deze hulphonden dienen wel duidelijk herkenbaar te zijn.
  • In Walibi Holland is bij diverse horecagelegenheden glutenvrij, vegan, vegetarisch, halal en lactosevrij eten verkrijgbaar. Bij Guest Service zijn folders verkrijgbaar met alle horecagelegenheden en de gerechten die je daar kunt krijgen.
  • Kijk voor toegankelijkheidsregeling: service voor gasten met speciale behoeften op pagina Mindervaliden: speciale regeling – Walibi Holland
  • Walibi Holland heeft een eigen parkeerplaats. Volg de borden ‘Parkeren’ en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Het parkeergeld voor auto’s en campers bedraagt €9,50 per dag.

Coronamaatregelen Walibi Holland

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen 

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";