KortingsPret

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Pretparken

Bespaar 3 euro Attractiepark Toverland

Toverland Achtbaan

Stoere achtbanen, spetterende wildwaterbanen, avontuurlijke klimtoestellen en betoverende taferelen die jezelf tot leven kunt brengen. Het ligt allemaal op jou te wachten in Attractiepark Toverland. Ontdek je eigen magie met ruim 35 attracties en shows. Van 17 juli t/m 5 september is het park elke dag tot 21.00 uur geopend en kun je genieten van magisch straatentertainment, muzikale acts, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen.

Reserveer hier je tickets en bespaar 3 euro

De Deal

  • Geniet van ruim 35 attracties en shows 
  • Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021
  • Kinderen met een lengte <90cm hebben gratis toegang
  • Van 17 juli t/m 5 september 2021 is het park elke dag tot 21:00 geopend 
  • De bezoekdatum dient voorafgaand aan het bezoek nog gereserveerd te worden

Summer Feelings!

Van 17 juli t/m 5 september 2021 kun je elke dag tot 21.00 uur genieten van magisch straatentertainment, muzikale acts, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen. Beleef het tijdens tijdens Summer Feelings! Proef de zomerse sfeer en geniet extra lang van je favoriete attracties. Aanschouw de spetterende duikshow The Battle of Port Laguna met als climax een dodemansduik vanaf een hoogte van 25 meter!

Corona Maatregelen

Samen wordt er voor een magische en veilige dag gezorgd! In het kader van het coronavirus werkt Attractiepark Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het aanschaffen of reserveren van een entreeticket voor de datum van je bezoek is om deze reden voor iedere bezoeker verplicht. Klik hier voor alle alle informatie.

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";