KortingsPret.nl

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Overnachting in een pretpark of dierentuin

Hieronder vind je een top 5 overzicht van pretparken en dierentuinen waar je kunt overnachten.

Vakantiepark Duinrell (Zuid-Holland)

Een ritje in de achtbaan als ontbijt, een duik in de zee als lunch en pas naar bed als je alle glijbanen van het Tikibad hebt geprobeerd. Slapen op Duinrell is een groot feest! De enige vraag is nog: welke slaapplek kies je?

Meer informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen (Overijssel)

Slaap net als een echte cowboy onder de sterren in jullie eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. De camping van vakantiepark Slagharen biedt het beste van twee werelden. Je verblijft op een luxe viersterren camping met 229 staanplaatsen, in de afwisselende omgeving van het Vechtdal en tegelijk heb je alle faciliteiten van zowel het attractiepark, waterpark als vakantiepark binnen handbereik. 

Meer informatie

Attractiepark Toverland & Summer Pop-up Camping (Limburg)

Attractiepark Toverland behoort tot één van onze favoriete attractieparken van Nederland. Het bestaat uit zes verschillende werelden waar voor alle leeftijden wel iets te beleven valt. En zijn de weersomstandigheden net even iets minder? Ook dat is geen probleem, twee werelden zijn namelijk overdekt. 

Je kunt je eigen tent, caravan of camper meenemen, maar het is ook mogelijk een 4- of 6-persoons Tovertent huren. Op de dagen dat je op de camping verblijft, heb je tevens gratis toegang tot het attractiepark.

Meer informatie

Efteling vakantieparken & hotels (Noord-Brabant)

De Efteling, bekend van o.a. het Sprookjesbos, Carnaval Festival en de Python. Een pretpark welke geschikt is voor jong en oud. Voor mijn gevoel is één dag altijd te kort om alles te kunnen doen wat je zou willen doen. In principe is de Efteling het hele jaar door geopend. 

Daarom biedt de Efteling meerdere soorten overnachtingsmogelijkheden aan:

  • Vakantiepark Efteling Loonsche Land dit vakantiepark ligt aan de rand van natuurgebied Loonsche land, op loopastand van de Efteling. Je kunt hier een huisje huren t/m 12 personen, maar ook hotelkamers voor 5 of 6 personen. 
  • Vakantiepark Efteling Bosrijk dit vakantiepark is royaal opgezet en ligt midden in de bossen. Je vindt hier luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties tot maximaal 24 personen. 
  • Efteling Hotel wanneer je bij de Efteling aan komt rijden, zie je het hotel al blinken. Het leuke aan het hotel zijn de themakamers. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als Sneeuwitje, De Vliegende Hollander, Pardoes en de Sprookjesboom. Super leuk!
Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen (Noord-Brabant)

Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Word één met de natuur. Er even helemaal tussenuit. Ga op safari in het Safaripark, ontspan in Maji Springs of doe juist even helemaal niets. Een unieke ervaring.

  • Slapen tussen bijzondere diersoorten
  • Altijd all-in prijzen, geen bijkomende kosten
  • Volledig duurzaam
  • Uitgestrekte savannes, leeuwenvlakte en zeehondenplas
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParc
Meer informatie

Bekijk hier alle last-minute dealsHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";