Sinterklaas in Duinrell

Sinterklaas in Duinrell (-€5)

Kom naar het leukste Sinterklaas evenement van Nederland! Op 25 en 26 november + 2 en 3 december 2023 wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas.

Bestel nu tickets met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Entreeticket Landgoed van Sinterklaas op Duinrell (t.w.v. €21,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
  • Ga samen met de Pieten in alle geopende winterattracties
  • Swing mee met het indoor SiSaSinterklaasconcert en ga op de foto met Sinterklaas 
  • Ontdek het Huis van Sinterklaas en geniet van de vrolijke Pieten Parade
  • Geniet samen van een gezellig uitje vol met Sinterklaas activiteiten!

Duinrell Sinterklaas Weekend (-30%)

Overnacht in een duingalow geschikt voor 4 – 16 personen tijdens de Sinterklaas Duinrell weekenden. Twee weekenden lang wordt Vakantiepark Duinrell omgetoverd tot het thuis van de Sint en z’n Pieten. 

Boek nu jouw verblijf met 30% KORTING!

Bekijk deze deal

Locatie

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Meer informatie

Nog eventjes en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland.. Op 25 & 26 november en 2 & 3 december 2023 wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er weer één groot feest van met heel veel leuke extra Sinterklaas-activiteiten. Afhankelijk van het weer zijn er tijdens Het Landgoed van Sinterklaas verschillende Duinrell attracties geopend.

SiSaSinterklaasconcert 

Het SiSaSinterklaasconcert in het theater is het leukste concert van het jaar! Laat je allercoolste dans-moves zien aan de Party-Pieten tijdens de Pietendisco en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas-hits. Natuurlijk eindigt dit geweldige Sinterklaasfeest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf!

Huis van Sinterklaas en Pieten Parade

Wil jij weten waar de Pieten en Sinterklaas op Duinrell slapen? En waar alle cadeautjes worden ingepakt? Neem dan een kijkje binnen in Het Huis van Sinterklaas! 

In de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Kies een plekje langs de kant en geniet van een swingende optocht.

Bereikbaarheid

Duinrell is gelegen in Wassenaar en is met zowel het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Duinrell beschikt over voldoende parkeergelegenheden. Parkeren hier kost €12 per auto. Tevens is er een fietsenstalling waar je een fiets, brommer of scooter kun stallen.

Kijk voor meer informatie op de website van Duinrell.

Deel deze tip: