Slagharen abonnement

Attractiepark Slagharen abonnement (-40%)

Een jaar onbeperkt naar Slagharen, nu extra scherp geprijsd!

Tijdens Black November moet je er snel bij zijn. Eén keer met je ogen knipperen en je loopt de hoogste korting mis. Gelukkig staat onze ticketshop heel november in het teken van Black Friday. Dat betekent dat we de hele maand november korting geven op onze abonnementen. Dus ook als je de hoogste korting mist, is er nog voldoende tijd om het abonnement met een mooie korting te kopen. Maar let wel op! Hoe sneller je beslist hoe hoger de korting. 

Deze week koop je een abonnement met maar liefst 40% korting! Op het brons abonnement ontvang je 30% korting. Wanneer je nu een abonnement koopt is deze geldig t/m 7 januari 2024! Extra lang genieten van je abonnement dus. 

Bekijk deze deal

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Een heel seizoen genieten!

Onbeperkte ritjes in de Gold Rush, 10 keer achter elkaar nat worden in de Ripsaw Falls of blijven vliegen in de Apollo. Met een abonnement kan dat, want je hoeft niet alles in één dag te beleven. Trek gekregen van alle avonturen of zin om even te shoppen? Met je abonnement krijg je korting in winkels en restaurants. Wist je dat je een abonnement er al na twee bezoeken uit hebt? Beleef het Wilde Westen in Slagharen gewoon het hele seizoen.