Winter Kerstman

In de winter naar een pretpark

In de winter een pretpark bezoeken? Dat kan zeker! Er zijn voldoende pretparken geopend in de koude wintermaanden. De warme haardvuren en gezellige lampjes zorgen voor een kerstsfeer om nooit te vergeten. Hieronder vind je pretparken welke je deze winter of kerstvakantie met korting kan bezoeken.

Winter Efteling

De Winter Efteling start vanaf 16 november 2020 tot en met 31 januari 2021. Dit jaar zijn er helaas niet veel kortingen, alleen deze actie van NS SpoordeelWinkel is momenteel nog geldig.

Actie Winter Efteling inclusief treinreis

Tickets geldig tot en met 3 januari 2021.

Attractiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen wordt tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot een winterparadijs met gezellige lampjes, een wensboom en winterse sferen! Je kunt schaatsen bij de Winter Western Village of genieten van meer dan 30 gave attracties. Via ActieVanDeDag.nl bestel je nu tickets vanaf 15,50 euro.

Bestel hier en ontvang 48% korting op Winter tickets Attractiepark Slagharen

Tickets zijn geldig vanaf 21 november 2020 t/m 3 januari 2021.

Dolfinarium

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij in Dolfinarium Harderwijk. Beleef de nieuwste dolfijnenvoorstelling Oceanica en ontmoet springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen in winterse sferen. Via ActieVanDeDag.nl betaal je slechts 14,95 voor je kaartje Dolfinarium.

Bestel hier en ontvang 48% korting op tickets Dolfinarium

Tickets zijn geldig van 19 december 2020 t/m 30 juni 2021.