Plopsa Weekend van de Zorg

Weekend van de Zorg bij Plopsaland De Panne (-50%)

Plopsaland De Panne roept 11, 12 & 13 november uit tot het Weekend van de Zorg! Kom op één van deze dagen met jouw collega’s, zorginstelling, familie of vrienden naar Plopsaland de Panne en geniet van maar liefst 50% korting op tickets ≥1m.

Bestel je dus 2 tickets, dan ontvang je 1 gratis ticket!

Bekijk deze deal

Wees er snel bij, want het aantal voordelige tickets is beperkt!

Zo bestel je jouw voordelige zorgtickets!

  1. Klik hier of op bovenstaande knop “bekijk deze deal” op deze pagina
  2. Klik vervolgens op de Plopsa pagina op de oranje knop “koop hier jouw tickets met 50% korting” of “ga naar de Ticketshop”
  3. Klik op de datum waarop je wenst langs te komen.
  4. Selecteer het aantal tickets ≥1m aan -50% die je wenst aan te kopen. Je kan voor al jouw inwonende gezinsleden tickets aan -50% aankopen.
  5. Selecteer eventuele extra tickets (tickets 85cm-1m, parkingtickets…).
  6. Controleer de bestelling en voer bovenaan je email-adres in.
  7. Rond jouw aankoop af.

Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties en/of voordelen. Korting enkel geldig op tickets ≥1m voor Plopsaland De Panne voor medewerkers die actief zijn in een zorginstelling (= huisartsen, arts-specialisten, tandartsen, zorgkundigen, verpleegkundigen, kinesisten, ziekenhuisapothekers, geestelijke gezondheidszorgberoepen, thuiszorg, gezins-en bejaardenhulp, jeugdbijstand, welzijnswerk, kinderopvang, gehandicaptenzorg …) en hun inwonende gezinsleden. Bij de ingang van het park kan er een bewijs voor tewerkstelling in de zorgsector gevraagd worden. Tickets enkel geldig tijdens het Weekend van de Zorg (11, 12 & 13 november 2022). Deze actie is enkel geldig online.

Wil je met een groep (+20 personen) komen?

Het Weekend van de Zorg is hét ideale moment om er samen met jouw collega’s even op uit te trekken. Geniet samen van de vele attracties, de aangename sfeer én voordelige ticketprijzen voor grote groepen (vanaf 20 personen). Ons Bee2Bee-team bekijkt graag de mogelijkheden samen met jou. Neem hier contact op.

Ken jij iemand in de zorg?

Deel dit artikel via Twitter, FaceBook, WhatsApp of Email: