Plopsaland De Panne Attractie The Ride to Happiness

Plopsaland De Panne (-35%)

 1,842 aantal keer bekeken

Ontdek de 50 betoverende outdoor- en indoorattracties in Plopsaland De Panne, waaronder de gloednieuwe The Ride to Happiness by Tomorrowland! De allereerste extreme spinning coaster in Europa.

Reserveer nu tickets met 35% korting!

Bekijk deze deal

Deze actie eindigt op vrijdagavond 29 maart 2023 om 23:59 uur. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. De actie is enkel geldig online. Tickets ≥1m zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 29 maart 2023.

Hoe bestel ik mijn Plopsa tickets met korting?

  • Klik hierboven op ‘Bekijk deze deal’
  • Klik op ‘Koop hier je tickets met 35% korting’
  • Selecteer ‘Dagtickets’ en vervolgens ‘Standaard tickets’
  • Selecteer het aantal gewenste tickets ≥1m
  • Selecteer eventuele extra tickets (parking, tickets 85cm-1m,…)
  • Voer de kortingscode SUPERDEAL in. De 35% korting wordt nu toegepast.
  • Rond de aankoop af.

Plopsaland de Panne tickets vanaf €1

Bied mee en win 2x tickets Plopsaland de Panne vanaf €1!

Bied mee

Welke maanden is Plopsaland open?

Plopsaland De Panne is het hele jaar door geopend. Je kunt dus ook in de kerstvakantie naar Plopsa! Bekijk hier de actuele openingstijden van 2023.

Over Plopsaland De Panne 

Plopsaland De Panne is het meest bezochte pretpark van België. Geniet van een dag vol met spannende attracties en ga op avontuur! Er is hier echt voor ieder wat wils. Ben je een echte adrenalinezoeker? Dan staat een ritje in de Extreme Spinning Coaster hoog op jouw lijstje. In deze attractie ga je maar liefst 5 keer over de kop! Of wat dacht je van een spannende boottocht op de avontuurlijke DinoSplash? Hierin beleef je een avontuurlijke rit door een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen.

Een dagje naar Plopsaland De Panne betekent je lekker uitleven in maar liefst 50 in- én outdoorattracties. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zo kan er geknuffeld worden met lievelingshelden Samson & Marie, Bumba en Maya de Bij. Ook kan er een bezoekje gebracht worden aan het overdekte Mayaland, de K3 Roller Skater en een magische boottocht door het prachtige Bos van Plop worden gemaakt.

Deel deze tip: